ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Στις Εκδηλώσεις Για Την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο Συμμετέχει Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει από το 2002 με επιτυχία τις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου προσφέροντας τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία, με ελεύθερη είσοδο, στο κοινό σε μια καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού. Ο εορτασμός της Πανσέληνου του Αυγούστου 2019 θα κορυφωθεί την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019, ημέρα της Πανσελήνου, με εκδηλώσεις που εκκινούν από τις 11 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 19 Αυγούστου.Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας συμμετέχει στον φετινό εορτασμό με τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019 έως και τις 24.00 τόσο για το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης όσο και για τον Αρχαιολογικό Χώρο του Νεκρομαντείου. Στον περιβάλλοντα χώρο του Αρχαιολογικού Χώρου του Νεκρομαντείου θα παρουσιαστούν δύο πρωτότυπα φωτογραφικά έργα, εμπνευσμένα από τη λίμνη των Ιωαννίνων, της βραβευμένης εικαστικού Βιργινίας Χορχοβίτη.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 20.00 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 24.00
Πληροφορίες:
• ΕΦΑ Πρέβεζας: 2682089890 (γραφεία) – Γεωργία Πεταρούδα, Αρχαιολόγος & 2682089892 (μουσείο) αρχαιοφύλακες Αρχαιολογικού Μουσείου Νικόπολης
• Αρχαιολογικός Χώρος Νεκρομαντείου: 2684041206, κ. Σπύρος Ράπτης, Αρχαιοφύλακας

Σύντομο βιογραφικό της καλλιτέχνιδας
Η Βιργινία Χορμοβίτη είναι εικαστικός (μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας). Το 2011 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Ε.Φ.Ε. Αθηνών με τίτλο Mater Natura κι από τότε ως το 2015 κέρδισε 2 Επαίνους και 6 Αναρτήσεις στην Ελλάδα αλλά και 2 Award of Excellence σε Κύπρο και Γαλλία. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις, Μπιενάλε και Φεστιβάλ σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία, Πορτογαλία και Ισπανία και έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις σε Ισπανία και Ελλάδα (Μουσείο Αργυροτεχνίας του ΠΙΟΠ, ΣΤΟart της Εθνικής Ασφαλιστικής, κλπ.)
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]