Ιωάννινα:Γυναικεία "συμμορία" λήστεψε 91χρονο Πήραν 5.000 από τον παππού

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες το πρωί, σε βάρος 91χρονου ημεδαπού, στα Ιωάννινα
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών  ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 45, 39 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία 

Εξιχνιάσθηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες (23-08-2019) το πρωί, σε βάρος 91χρονου ημεδαπού, στην πόλη των Ιωαννίνων.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 45, 39 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη ληστείας.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι οι δύο εκ των ανωτέρω γυναικών, εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού του 91χρονου και αφού τον απώθησαν με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσό των (5.000) ευρώ ενώ η τρίτη κατηγορούμενη ανέμενε στο εξωτερικό του σπιτιού.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]