Ε.Ο Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας:Μοιραίες διακοπές για 64χρονο τουρίστα...

Μοιραίο έμελλε να είναι  το ταξίδι στην Ήπειρο για 64χρονο Γερμανό τουρίστα ,όταν σήμερα το μεσημέρι καθώς κινούνταν με την μοτοσικλέτα του στην παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας   κοντά στο μνημείο της Αγρότισσας στο Σουλόπουλο , υπό συνθήκες που διερευνώνται ,εξετράπη της πορείας του και ανετράπη .
 Σημειώνεται ότι ο άτυχος 64χρονος βρισκόταν   στην περιοχή  με τέσσερις   φίλους του   για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ,επίσης μοτοσικλετιστές.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας ενώ ο 64χρονος  διακομίσθηκε στο Κ.Υ Βουτσαρά όπου διαπιστώθηκε δυστυχώς  ο θάνατός του  και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες εξετάζεται σοβαρά  το ενδεχόμενο ο θάνατός του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια,σε κάποια αδιαθεσία που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του  και όχι στην πτώση του από αυτή .
Την υπόθεση  ερευνά το  Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]