Ιωάννινα:Η αγανάκτηση αναγνώστριας για κάδο ανακύκλωσης που παραμένει γεμάτος εδώ και 3 μήνες!

Tην απογοήτευση αλλά και την αγανάκτησή της εκφράζει μέσω σχετικού μηνύματος που έστειλε στο epirus-tv-news.gr αναγνώστρια  ,αναφορικά με το άδειασμα ενός κάδου  ανακύκλωσης ο οποίος δυστυχώς παραμένει γεμάτος εδώ και 3 ολόκληρους μήνες!
Όπως σημειώνει η αναγνώστρια ο εν λόγω κάδος που βρίσκεται σε πάροδο στο 6ο χλμ  της Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών εξαιτίας του ότι βρίσκεται κοντά σε συνεργείο αυτοκινήτων [Ήπειρος Service]δέχεται καθημερινά μεγάλο όγκο   υλικών προς ανακύκλωση   και  γι αυτό το λόγο  είναι απαραίτητη η τακτική αποκομιδή τους .
Παρά τις συνεχείς  όμως  εκκλήσεις και οχλήσεις στην αρμόδια υπηρεσία ώστε να αδειάζει ο κάδος   δύο φορές την εβδομάδα ,κάτι τέτοιο όχι απλά δεν έχει γίνει αλλά ο κάδος   δεν  λέει να  "αποχωριστεί" τα  ανακυκλώσιμα υλικά εδώ και 3  μήνες!
Το μήνυμα της αναγνώστριας γράφει επί λέξει:
"Καλησπέρα 
Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε με το θέμα ανακύκλωση .
Εχω ζητήσει ο κάδος να αδειάζει 2 φορές την εβδομάδα ,λόγω των πολλών ειδών ανακύκλωσης που εχω,αντ΄' αυτού ο κάδος παραμένει γεμάτος εδώ κ 3 μήνες χωρίς να έχει αδειάσει ούτε μια φορά !!!!!
Αγανακτισμένη κ απογοητευμένη απευθύνομαι σε εσάς, ελπίζοντας στην βοήθεια σας"

Τελικά κάνουμε ανακύκλωση στα Ιωάννινα ,αναρωτιόμαστε εμείς ...Η φωτογραφία της αναγνώστριας μιλά και δίνει την απάντηση ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]