Πρέβεζα:Surf στο Ιόνιο Πέλαγος.. Παιχνίδια με τα κύματα στη Λυγιά ![video]

Watch surfers from central and north Greece in ionian sea ,give their best performances .
Την άνοιξη βρέθηκαν από διάφορες περιοχές στα νερά του Ιονίου πελάγους μερικοί από τους καλύτερους σέρφερ στην Ελλάδα , αν όχι οι καλύτεροι σίγουρα ταλαντούχοι και ριψοκίνδυνοι .Οι περισσότεροι κατά επιλογή δεν συμμετέχουν σε τουρνουά, κάποιοι έχουν δικές τους σχολές και άλλοι απλά λατρεύουν το άθλημα. Δείτε το
βίντεο και διαβάστε λίγα λόγια για τους πρωταγωνιστές

Στέλιος Διονυσόπουλος

Ο μικρότερος της παρέας μόλις 19 χρονών . Ξεκίνησε στην Ικαρία σε πολύ μικρή ηλικία, ο πατέρας τού τον βοήθησε στο ξεκίνημα διότι και εκείνος ασχολείται με το surf Έχει κάνει σερφ Πορτογαλία , σρι λανκα και στην Ελλάδα σχεδόν σε όλη την Πελοπόννησο.  Στόχος τού είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.
(τόπος καταγωγής  Αθήνα)


Rick Krystallis

Προέρχεται από τον χώρο του windsurfing ξεκίνησε από 9 χρονών .Το 2006 σπούδασε στην Αυστραλία  όπου πήρε την πρώτη του Σανίδα surf . Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα το 2007 άρχισε  να εξερευνά την ακτογραμμή της Β. Ελλάδος και να σερφάρει  με την σανίδα του surf.
Έχει σχολή στη Λήμνο όπου διοργανώνονται πολλά surf camps ( τόπος καταγωγής Θεσσαλονίκη )

Κωνσταντίνος Κουτσουμπής

Κάνει σερφ από το 1998  ξεκινήσανε μαζί με 3 4 άτομα αντμετοπίζοντας πολλές δυσκολίες. Για forecast βλέπανε ειδήσεις στο mega channel και δεν ξέρανε κανένα surf spot εκτός από Βουλιαγμένη  Ζαχάρω και Ραφήνα ( τόπος καταγωγής Αθήνα )

Γιάννης Μόσχος

Ξεκίνησε να να ασχολείται με το windsurf αλλά πολλές φορές δεν υπήρχε επαρκής αέρας ενώ υπήρχαν κύματα,  έτσι πριν 10 χρόνια περίπου έκανε στροφή στο surf (τόπος καταγωγής Πάτρα)

Κώστας Νικολάου

Το σερφ το ξεκίνησε το 2008 αγοράζοντας την 1η του σανίδα, αν κ είχε δοκιμάσει λίγο πιο πριν με κάτι φίλους στην Τήνο (από όπου είναι κ η καταγωγή της μητέρας του) με μια σανίδα η οποία ήταν εντελώς ακατάλληλη για αρχαρίους!!! (κοντη-στενή)  (τόπος καταγωγής  Αθήνα)

Αλέξης Παππάς

Ξεκίνησε στην Κέρκυρα, πριν 12 χρόνια έκανe την πρώτη προσπάθεια, αλλά την τελευταία δεκαετία ταξιδεύει τον πλανήτη για να κάνει surf . Είναι δάσκαλος/ προπονητής surf. 6 χρόνια τώρα κάνει μαθήματα και προπονήσεις στην Πορτογαλία όμως φέτος θα είναι στην Ελλάδα, για σεζόν, σε κάποιο νησί για να σερφάρει και να διδάσκει.
Νικητής στο
Mediterranean Surf Contest 2016 Πρώτη θέση (τόπος καταγωγής Κέρκυρα)

Σωτηρης Παππάς

πέντε χρόνια ασχολείται με το surf και όταν δεν λείπει εξωτερικό ξεκλέβει λίγο χρόνο για να ασχοληθεί με το άθλημα που λατρεύει ( Τόπος καταγωγής Πρέβεζα)
Λάζαρος Τσάτσος/epirustravel.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]