Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής και πότε τα exit poll.

Δύο αναμένεται να είναι και πάλι τα exit polls που θα μεταδοθούν
Στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής αναμένεται ότι θα ανακοινωθεί η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Singular Logic. Παράλληλα, η εταιρεία εκτιμά ότι μέχρι εκείνη την ώρα θα έχει δοθεί και μια ασφαλής εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών και για τον αριθμό των εδρών που θα συγκεντρώσουν τα κόμματα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εκλογών 2019, θα έχουν μεταδοθεί τα exit polls στα οποία αναμένεται να συμμετάσχει και η ΕΡΤ. Αντίθετα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΚΑΪ -εκτός απροόπτου- θα διενεργήσει το δικό του, ξεχωριστό exit poll, ακριβώς όπως έγινε και στις ευρωεκλογές.

Σημειώνεται ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει θέσει, εκ νέου, σε λειτουργία την επικαιροποιημένη πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις», ώστε να ενημερωθούν οι ψηφοφόροι που θα ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές 2019. Το υπουργείο Εσωτερικών έχει εκδώσει και ειδικές οδηγίες για τις εφορευτικές επιτροπές, καθώς και τις κυρώσεις που επισείει η αναιτιολόγητη απουσία μελών από τα καθήκοντά τους, κατά τη διάρκεια των εκλογών.





★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]