ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το Euro 2004 «αναβίωσε» 15 χρόνια μετά και η Ελλάδα το έκανε ξανά!

Οι Legends 2004 νίκησαν 2-1 την ομάδα Portugal 2004, στο remake του τελικού του Euro 2004, με την ομάδα – όνειρο του Ότο Ρεχάγκελ να αποδεικνύει πως θα είναι για πάντα… πρωταθλήτρια.
Σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης, 15 χρόνια μετά το θαύμα της Πορτογαλίας, η ομάδα – όνειρο του Ότο Ρεχάγκελ μαζεύτηκε ξανά για να αντιμετωπίσει τους τότε οικοδεσπότες του Euro 2004. Όπως τότε, στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας, έτσι και τώρα, στη Ριζούπολη, η Ελλάδα το έκανε ξανά. Νίκησε την Πορτογαλία, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι πως έβαλε… γκολ στη φιλανθρωπία. Τα έσοδα, άλλωστε, από το παιχνίδι ανάμεσα στους Legends 2004 και στην Portugal 2004, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και ιδιαίτερη σημασία είχε η ανταπόκριση του κόσμου που σχεδόν γέμισε το γήπεδο και συνεισέφερε με ένα σημαντικό ποσό.
Όσο για το παιχνίδι, αυτό ήταν μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου. Με τον Ότο Ρεχάγκελ, τον Γιάννη Τοπαλίδη και τους 23 ποδοσφαιριστές που ήταν στην αποστολή της Ελλάδας να δίνουν το «παρών» και να αγωνίζονται, κόντρα στην πλειοψηφία της ομάδας της Πορτογαλίας που ήταν τότε ο αντίπαλος της «γαλανόλευκης» στον τελικό. Προπονητής τους ήταν ο Φερνάντο Σάντος, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Κώστας Κατσουράνης στο 17’ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 47’ ο Άγγελος Χαριστέας – που είχε σκοράρει στον τελικό της Λισαβόνας – πέτυχε το 2-0. Μερικά λεπτά αργότερα, ο Έλντερ Πόστιγκα – παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού – μείωσε για τους Πορτογάλους ενώ η ελληνική ομάδα έχασε την ευκαιρία και για τρίτο γκολ με ον Βασίλη Τσιάρτα να χάνει πέναλτι. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον κόσμο να αποθεώνει και τις δυο ομάδες, που ευχαρίστησαν τους πάντες για την παρουσία τους.
πηγή onsports.gr//photo onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]