ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία οι τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Δώδεκα Αποστόλων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στις 28, 29 και 30 Ιουνίου 2019 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ¨Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ¨ Ιωαννίνων για τον εορτασμό των Δώδεκα Αποστόλων στην Πλατεία Χατζή.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου εμφανίστηκαν παραδοσιακά χορευτικά τμήματα από διάφορα μέρη της χώρας μας και στη συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου εμφανίστηκε το τμήμα latin και το λαϊκό τμήμα του Συλλόγου μας ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου παρουσιάστηκε θέατρο σκιών και συγκεκριμένα το έργο ¨Ο Καραγκιόζης Γιατρός¨.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας για τη στήριξή τους, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την εθελοντική τους εργασία αλλά και όλους τους συμπολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΧΟΡΗΓΟΙ: Δωδώνη Α.Ε., Βίκος Α.Ε., Α.Π.Σ.Ι. Πίνδος, Ζαχαροπλαστεία Καλατζόγου, Ηπειρωτικός Αγώνας, Πρωινός Λόγος, Multipart Α.Ε., Δαβούτης-Μαυριδόπουλος Α.Ε., Άνθη Φυτά Νούσιας, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Καζάκος Χ.-Δημητρίου Γ. Ο.Ε., Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Βακάρος Στέφανος, Μπαταρίες Αυτοκινήτων Λεοντάρης, Ψητοπωλείο-Ταβέρνα ¨Μανδραγόρας¨, Ψησταριά ¨Το Πωγώνι¨, L΄Espresso Cafe Bar, President Coffee Bar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]