Η «αδυναμία» του Στέλιου Κυμπουρόπουλου


Γράφει ο Dr. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στις εκλογές της 26ης Μαϊου εκλέχθηκε πρώτος και με διαφορά Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πετυχαίνοντας ιστορική εκλογική επίδοση κατέχοντας πλέον το απόλυτο ρεκόρ ψήφων στις ευρωεκλογές.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κυμπουρόπουλος μάζεψε 577.114 ψήφους, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος, στις Ευρωεκλογές του 2014, είχε πάρει 466.902 σταυρούς.
Τον ευρωβουλευτή επέλεξε να ψηφίσει ο ένας στους τρεις ψηφοφόρους της ΝΔ, ενώ ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ψηφίστηκε από το 10% όσων ψήφισαν συνολικά, ανεξαρτήτως κόμματος.
Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Στρασβούργο για την πρώτη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου. Από εκεί, και παρά το φορτωμένο του ημερήσιο πρόγραμμα δεν παρέλειψε να στείλει διαδικτυακά τη στήριξη και τις ευχές του σε κάποιον που εκτιμά και συμπαθεί ιδιαίτερα.
Πρόκειται για τον χειρουργό Κωνσταντίνο Μαραβέγια, υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό στην ευρύτερη κοινωνία του Βόλου.
Η γνωριμία των δύο ανδρών ξεκίνησε από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας  και έκτοτε τους συνδέει μια δυνατή φιλία με αμοιβαίο θαυμασμό και εκτίμηση.
Με το μήνυμα στήριξης του από το Στρασβούργο, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος θεωρεί δεδομένη την εκλογή του Κωνσταντίνου Μαραβέγια ως βουλευτή Μαγνησίας:
«Χαίρομαι για την πορεία σου, χαίρομαι που σ’ έχω γνωρίσει, έναν αξιόλογο συνάδελφο, έναν συνάδελφο που όποτε τον έχω συναντήσει είναι με το χαμόγελο και την αισιοδοξία. Ξέρω ότι το έργο σου θα είναι ανθρώπινο, ενωτικό, με αποτελεσματικότητα μετά την 7η Ιουλίου. Σου εύχομαι λοιπόν να μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα τον σκοπό για τον οποίο θα βρεθείς στη Βουλή της 8ης Ιουλίου. Σ’ ευχαριστώ για τη γνωριμία και σ’ ευχαριστώ για τις συνεργασίες μας. Να είσαι καλά, καλά αποτελέσματα και καλή αρχή.»
Ο χειρουργός και υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, είναι νέο «αίμα» αφού ασχολείται για πρώτη φορά με την πολιτική και προέρχεται από το μητρώο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στη δυνατή του προσωπικότητα, κατάφερε όχι μόνο να είναι επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Μαγνησία, αλλά να διεκδικεί με αξιώσεις μια εκλόγιμη θέση.
Με μεστό, ζεστό και ανθρώπινο λόγο, ο Μαραβέγιας καταφέρνει να μιλάει στην «καρδιά» των Μαγνήσιων και όπως όλα δείχνουν θα είναι ένας από τους 300 της επόμενης Βουλής.
Ο «αέρας» νίκης του Κωνσταντίνου Μαραβέγια εκπέμπει και από την εικόνα του στα social media, στα οποία αξίζει να αναφέρουμε πως έχει μια ισχυρή παρουσία και μια δυνατή αλληλεπίδραση με το κοινό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]