ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Εγκρίθηκαν οι πληρωμές Ιουλίου για ΚΕΑ και επιδόματα. Πότε θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού;

Επίδομα παιδιού 2019

Σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 2,8 εκατ. ευρώ σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Γ΄ διμήνου 2019 καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.

Η τρίτη δόση του 2019 αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο και θα καταβληθεί στις 25 Ιουλίου 2019.

Επίδομα ενοικίου (στέγασης)

Σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 34 εκατ. ευρώ σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής της πληρωμής Επιδόματος Στέγασης μηνός Ιουλίου 2019.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 55,2 εκατ. ευρώ σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης μηνός Ιουλίου έτους 2019.

Επίδομα Ανασφάλιστων Υπερηλίκων

Σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», εγκρίθηκε  δαπάνη ύψους 12 εκατ. ευρώ  σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, για την επιχορήγηση του ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης για παροχές σε ανασφάλιστους υπερήλικες, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του ν. 1296/1982 όπως ισχύει και του άρθρου 93 του ν. 4387/2016 όπως ισχύει.
 nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]