Στην Ιταλία το Χορευτικό Τμήμα Συρρακιωτών Πρέβεζας

Στις 26 Ιουνίου 2019 ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε 7/ήμερη εκδρομή στην Ιταλία. Αναχωρήσαμε το βράδυ από την Πρέβεζα με δύο λεωφορεία και από την  Ηγουμενίτσα φθάσαμε στο Πρίντιζι. Από εκεί ξεκινώντας το επόμενο πρωί σταματήσαμε και ξεναγηθήκαμε στην αρχαία Πομπηία. Το βράδυ φθάσαμε στο ξενοδοχείο στην πόλη Καστέλα Μάρε, όπου διανυκτερεύσαμε τρία βράδια.
Την επόμενη ημέρα με πλοίο φθάσαμε στο καταπληκτικό νησί Κάπρι, όπου παραμείναμε μέχρι στις 16:00. Αργά το απόγευμα επισκεφθήκαμε τα πανέμορφα χωριά Αμάλφι και Ποζιτάνο. Την άλλη ημέρα πήγαμε στη Νάπολη. Επισκεφθήκαμε το κάστρο του Αυγούστου και πολλές όμορφες πλατείες.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το εφηβικό χορευτικό τμήμα του Συνδέσμου, που μας συνόδευε, έλαβε μέρος στο διεθνές φολκλορικό φεστιβάλ, που διοργανώθηκε στην πόλη Σορέντο.
Επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ και την επόμενη ημέρα ξεκινήσαμε πολύ πρωί και πριν το μεσημέρι φθάσαμε στη Ρώμη. Εκεί μας περίμενε ο ξεναγός και επισκεφθήκαμε στο Βατικανό το Μουσείο και τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου. Μετά το μεσημέρι επισκεφθήκαμε την Αρχαία Αγορά και το Κολοσσαίο. Το απόγευμα φθάσαμε στο ξενοδοχείο και μετά από λίγη ξεκούραση επισκεφθήκαμε πάλι την πόλη.
Τα αξιοθέατα της Ρώμης είναι τόσα πολλά που θέλεις πολλές ημέρες για να τα επισκεφθείς όλα .Εμείς το βραδάκι επισκεφθήκαμε τη Φοντάνα ντι Τρέβι, το Πάνθεον και τις πλατείες Ναβόνα, Βενέτσια και Βιτοριάνο. Το επόμενο πρωί μερικοί εκδρομείς επισκεφθήκαμε  πάλι την πόλη και το μεσημέρι πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Το βράδυ φθάσαμε στο Μπάρι και επιβιβαστήκαμε στο πλοίο. Το πρωί στις 10:00 αποβιβαστήκαμε στην Ηγουμενίτσα και το μεσημέρι ήμασταν στην Πρέβεζα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]