Ιωάννινα: Οι πυροσβέστες Ηλίας Καραδήμας και Δημήτρης Μπομπότης...απεγκλώβισαν κουταβάκι

Άμεση  υπήρξε για μια ακόμη φορά η επέμβαση της Π.Υ Ιωαννίνων έπειτα από  κλήση που δέχθηκε για τον απεγκλωβισμό ενός κουταβιού .
Όπως γνωστοποίησαν στη σελίδα τους στο facebook oι εθελοντές της Animal Action Ioannina  το  κουταβάκι που εγκαταλήφθηκε 2 μόλις  μηνών και αφέθηκε μόνο της στους δρόμους είχε την ατυχία να πέσει σε μια τρύπα .
Οι πυροσβέστες Ηλίας Καραδήμας και Δημήτρης Μπομπότης κατέβηκαν με σκάλα και σχοινιά καθώς η πρόσβαση ήταν πραγματικά δύσκολη και απεγκλώβισαν την μικρούλα.
Η ευαισθητοποίηση των πυροσβεστών, η ευγένεια τους αλλά και το πως συμπεριφέρθηκαν σε αυτό το πλασματάκι, έδειξαν ακόμη μία φορά την παιδεία των ανθρώπων που εργάζονται στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της.
Όπως περιγράφουν   στην ανάρτησή τους χαρακτηριστικά οι εθελοντές :"Είναι υγιέστατη και ευτυχώς χωρίς κανένα τραυματισμό.
Αποπαρασιτώθηκε εξωτερικά και εσωτερικά και θα εμβολιαστεί σε λίγες μέρες για να ξεπεράσει πρώτα το σοκ στο οποίο βρίσκεται.
Ευχαριστούμε τον κτηνίατρο Σωτήρη Σαββόπουλο για την δωρεά της κτηνιατρικής της διαχείρισης.
Φτάνοντας στο σπίτι, της βάλαμε να φάει μετά την ταλαιπωρία της να ανακτήσει τις δυνάμεις της με υγρές βιταμίνες στο φαγητό της, το μύρισε, προσπάθησε να φάει γιατί πεινούσε πολύ, αλλά δεν είχε το κουράγιο και κοιμήθηκε στο μπώλ του φαγητού. Η ταλαιπωρία της ήταν πιο δυνατή από την πείνα της.
Ακόμη κοιμάται.
Ψάχνουμε την οικογένεια που θα κάνει μέλος της αυτή την μπουκίτσα και θα "γεμίσει" το σπίτι τους με αγάπη και ευτυχία καθώς είναι ένα πλασματάκι που της αρέσουν τα χαδάκια και οι αγκαλίτσες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]