Στην τελική ευθεία για το 8ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας - Μέχρι τις 7 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής !

Η οργανωτική επιτροπή του 8ου Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας ενημερώνει τους φίλους και τις φίλες του Τουρνουά ότι καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας 2019 είναι η ερχόμενη Κυριακή 07 Ιουλίου 2019. Μεγάλα ονόματα από το χώρο της καλαθοσφαίρισης θα δώσουν και φέτος το "παρών" στο Τουρνουά. Μεταξύ των ονομάτων είναι ο προπονητής Κώστας Φλεβαράκης, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, οι αθλήτριες καλαθοσφαίρισης Αφροδίτη Κοσμά και Κατερίνα Σωτηρίου, οι διαιτητές καλαθοσφαίρισης Αναστάσιος Πηλοϊδης, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος και Χρήστος Παναγιώτου, καθώς και ένα όνομα έκπληξη που θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα. 
Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού συμμετοχών, το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 12-14 Ιουλίου τόσο στα γήπεδα Μπάσκετ "Στάθης Παρούσης" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας (κατά τις απογευματινές ώρες) όσο στο Κλειστό Γυμναστήριο Πρέβεζας (κατά τις πρωινές ώρες).

Ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6959553341 και 6956012461.

Μη χάνετε χρόνο και δηλώστε συμμετοχή με την ομάδα σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1eSCDyiGR3OLXh1tfHO7_UumrxeOHpXLAo79yALNosrw/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR2i0bBaiAs9c95zoE1rEWL0QtwP9asGmmPDlcnNc_d5GR8T6d_-0vbYfV0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]