Ιωάννινα:Στο Δημαρχείο οι αποστολές των χορευτικών του 5ου Διεθνούς Φολκλορικού Φεστιβάλ



Εκπροσώπους των αποστολών των τμημάτων παραδοσιακών χορών από την Ινδονησία, τον Παναμά, την Μολδαβία και την Πολωνία οι οποίες συμμετέχουν στο 5ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ του Χορευτικού Ομίλου Ιωαννίνων που ρίχνει απόψε την αυλαία του υποδέχτηκε σήμερα στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.
Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη τις αποστολές για την επιτυχημένη παρουσία τους στο Φεστιβάλ, απέδωσε τα εύσημα και στον Χορευτικό Όμιλο Ιωαννίνων, για την άψογη διοργάνωση.
«Κάθε χρόνο το Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ του Χορευτικού Ομίλου Ιωαννίνων γίνεται όλο και καλύτερο. Σε αυτό συμβάλλουν και τα χορευτικά συγκροτήματα από το εξωτερικό που δίνουν τη δική τους ξεχωριστή πολιτιστική νότα στη διοργάνωση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθατε στα Γιάννενα κι ελπίζω η φιλοξενία μας να ήταν αντάξια των προσδοκιών σας. Διοργανώσεις σαν κι αυτή στην οποία συμμετέχετε μας δίνουν τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά ως λαοί, ενώ ταυτόχρονα προβάλουν διεθνώς τον τόπο μας. Είμαι βέβαιος ότι εσείς θα αποτελέσετε τους καλύτερους πρεσβευτές των Ιωαννίνων στις χώρες σας», είπε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των διεθνών αποστολών ο κ. Μπέγκας.
Η συνάντηση έκλεισε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]