Ιωάννινα:Όλα έτοιμα για το 4ο ITF CUP ... 150 αθλητές από 30 χώρες ...στους αγώνες !

Όλα έτοιμα για το 4ο ITF CUP

150 αθλητές από 30 χώρες λαμβάνουν μέρος στους αγώνες


Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του 4ου ITF CUP που φιλοξενείται από το Σάββατο 6 Ιουλίου μέχρι και τις 13 Ιουλίου, στα Γιάννενα, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (ΟΑΙ), στο Πάρκο Πυρσινέλλα.
Οι αγώνες διοργανώνονται με την αρωγή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

Δεκάδες αθλητές και αθλήτριες από 30 χώρες, συμμετέχουν στο διεθνές πρωτάθλημα Αντισφαίρισης με στόχο την διεκδίκηση των επάθλων και την συγκέντρωση πολύτιμων βαθμών στην κατάταξη.

Την σημασία της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος τένις που διεξάγεται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (ΟΑΙ) ανέδειξαν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ενόψει της έναρξης των αγώνων, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Ομίλου και των Αρχών της πόλης.

Ο Βασίλης Γοργόλης εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου αναφέρθηκε στην σημασία της διοργάνωσης και στάθηκε στις προσπάθειες του Ομίλου που κατάφερε να καταστήσει θεσμό το ITF στα Γιάννενα. «Αθλητές από 30 χώρες θα βρεθούν στα Γιάννενα για να συμμετάσχουν στους αγώνες. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει με την παρουσία του τους αγώνες» είπε, υπογραμμίζοντας ότι «οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές για ολόκληρη την περιοχή».

Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας συνεχάρη την διοίκηση του Ομίλου Ιωαννίνων και αναφέρθηκε στην σημασία όλων αυτών των διοργανώσεων που φέρνουν εκατοντάδες αθλητές και συνοδούς στα Γιάννενα: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που φέτος στην πόλη μας διοργανώνονται σημαντικά γεγονότα για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ένα από αυτά τα γεγονότα είναι η διοργάνωση του 4ου διεθνούς πρωταθλήματος τένις. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης έχει μακρά ιστορία και έχει αφήσει το αποτύπωμά του» είπε, υπογραμμίζοντας ότι «μέσα από αυτή τη συγκεκριμένη διοργάνωση του ITF αθλητές, όπως ο γιαννιώτης Βασίλης Βαρδάκης, κάνουν διεθνή πορεία και αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας εντός και εκτός Ελλάδας».

Κάλεσμα από τον Όμιλο

Ο νέος πρόεδρος του Ο.Α.Ι.  κ. Θεοδόσης Σίκαλος αναφέρθηκε στη διοργάνωση των αγώνων όπου πάνω από 150 αθλητές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με στόχο τα έπαθλα αλλά και την ανέλιξή τους στην παγκόσμια κατάταξη. «Είναι μεγάλη χαρά και ευθύνη για όλους εμάς η έλευση τους στα Γιάννενα και τον Όμιλο» είπε ενώ
Επικεντρώθηκε και στην σημασία που έχουν οι μεγάλες διοργανώσεις για την τοπική κοινωνία καθώς οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα μείνουν στην πόλη για παραπάνω από μια εβδομάδα.
Τέλος, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου, το Δήμο Ιωαννιτών και τους χορηγούς για την σημαντική αρωγή τους στην διεξαγωγή των αγώνων.

Η αντιπρόεδρος κα. Μαίρη Βαρδάκη από την πλευρά της κάλεσε τους πολίτες να έρθουν και να παρακολουθήσουν τους αγώνες που είναι υψηλού επιπέδου και προσφέρουν πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.
Η κα. Βαρδάκη αναφέρθηκε στην διοργάνωση που στρέφει το ενδιαφέρον όλων στα Γιάννενα ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνδράμουν για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων. «Καλούμε τους πολίτες να έρθουν και να δουν τα παιχνίδια και να γνωρίσουν το τένις και τον Όμιλο που είναι ανοικτός σε όλους» είπε καταλήγοντας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]