Ιωάννινα:Με μεγάλη επιτυχία το 4ο International Tiger Boxing Cup στο Καλπάκι ![φωτό]

Οικοδεσπότης μιας από τις μεγαλύτερες πυγμαχικές διοργανώσεις ήταν ο Δήμος Πωγωνίου αφού στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου διοργανώθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου το δεύτερο μέρος του 4ου International Tiger Boxing Cup.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Συλλόγου Tiger Boxing Club σε συνεργασία με το Δήμο Πωγωνίου, τη Μητρόπολη Ιωαννίνων, την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών.
Στην πυγμαχική συνάντηση συμμετείχαν 120 σπουδαίοι αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που καθήλωσαν το κοινό με σημαντικές αναμετρήσεις.
«Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για το Δήμο Πωγωνίου η φιλοξενία  του 4ου Διεθνούς Tiger Boxing. Επρόκειτο για μία μεγάλη διοργάνωση που αποδεικνύει ότι η περιοχή μας έχει όλα τα εχέγγυα για να φιλοξενήσει σπουδαίους αθλητικούς αγώνες με μεγάλη συμμετοχή αθλητών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ο Δήμος Πωγωνίου έχει στενούς δεσμούς με τον αθλητισμό και στα όριά του έχουν διεξαχθεί σημαντικές διοργανώσεις όπως αγώνες δρόμου και τα δύο πανελλήνια τουρνουά τζούντο. Η συγκεκριμένη πυγμαχική συνάντηση ανέβασε ακόμη περισσότερο τον πήχη» δήλωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης συμπληρώνοντας ότι ο Δήμος Πωγωνίου στηρίζει τον υγιή αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα και στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια διάδοσης του αθλητικού ιδεώδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]