Περιφ.Ηπείρου: 2.000.000€, για την ενίσχυση υφισταμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Πρόσκληση Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου για   την«Ενίσχυση υφισταμένων ΜμΕ για  ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιώνII».
Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη η προκήρυξη της δράσης«Ενίσχυση υφισταμένων ΜμΕ για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιώνII», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος του ΕΣΠΑ 2014-2020.
 Η δράση συνολικής δημόσιας δαπάνης ύψους
2.000.000€, αφορά την ενίσχυση  της καινοτόμου επιχειρηματικότητας υφιστάμενων μικρομεσαίων επιχειρήσεων ώστε να υιοθετήσουν νέες ή ουσιωδώς βελτιωμένες μεθόδους παραγωγής και λειτουργίας, καθώς και να αναπτύξουν και εισάγουν στην αγορά νέα προϊόντα και υπηρεσίες στους τομείς: αγροδιατροφή, βιομηχανία  της εμπειρίας, ΤΠΕ  και υγεία /ευεξία.
Η δημόσια δαπάνη κάθε επενδυτικής πρότασης θα κυμαίνεται από 50.000€ έως 400.000€.
Επιλέξιμες δαπάνες :
Κτίρια, εγκαταστάσεις και περιβάλλων χώρος
Μηχανήματα και Λοιπός Εξοπλισμός
Λογισμικά και Υπηρεσίες Λογισμικού
Προβολή – Προώθηση
Δαπάνες προς τρίτους / Τεχνική και Συμβουλευτική Υποστήριξη επιχειρήσεων
Λειτουργικές Δαπάνες Επιχείρησης
Η υποβολή των επενδυτικών σχεδίων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) αρχίζει στις 23/07/2019 ώρα 13.00 και ολοκληρώνεται στις 04/10/2019 ώρα 15.00
Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από το Γραφείο Πληροφόρησης Κοινού και Ωφελούμενων Δικαιούχων της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Ηπείρου 2014-2020,  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: infoipiros@mou.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]