Εντείνονται οι εργασίες αποκατάστασης της εκκρεμότητας για τους άταφους ήρωες του 1940

"Από τη συνάντηση της Ένωσης Συγγενών Πεσόντων κατά το Έπος 1940 – 41 με την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων της Ελλάδος, όπου έγινε ενημέρωση για την έκβαση της προσπάθειας περισυλλογής των οστών των πεσόντων, που προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Σύντομα θα δημοσιοποιηθούν τα νέα ευρήματα και θα γίνει τιμητικός ενταφιασμός.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων συμμετείχαν οι : Κωνσταντίνος Άγγος, Υποπτέραρχος, Διευθυντής β’ κλάδου ΓΕΕΘΑ και πρόεδρος της Μικτής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Δημήτριος Μήλας ΠΝ, Αρχιπλοίαρχος, Διευθυντής κλάδου Β’/ Γενικό Επιτελείου Ναυτικού, Σπυρίδων Σκουρτσιδης ΠΝ, ΓΕΕΘΑ/Β’1, Γιακουμής Δημήτριος, Λοχαγός, Σοφία Γραμματά, Διευθύντρια της Α3 του Υπουργείου Εξωτερικών, Αντώνιος Παπαμάλης, Γραμματέας ελληνικής Πρεσβείας στην Αλβανία και από την Ένωση Συγγενών Πεσόντων οι: Αριστόδημος Μπουλούκος, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, Απόστολος Κωστόπουλος, Γεωργία Γούλα, Γιώργος Μπουλούκος, Γιάννης Κοροδήμος και Άννα Τσίμου"σημειώνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Συγγενών Πεσόντων ,Γεώργιος Σούρλας στη σελίδα του στο facebook.

Ο Υποπτέραρχος κ. Κωνσταντίνος Άγγος, Πρόεδρος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων επιδίδει τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Ένωσης Συγγενών Πεσόντων Γ. Σούρλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]