Ιωάννινα:10 Ιουλίου ξεκινά το Its Kale Festival!

Φέτος το Its Kale Festival Ιωάννινα 2019, ξεκινά λίγο μετά τις Εθνικές Εκλογές, στις 10 Ιουλίου με την Συμφωνική μας Ορχήστρα που συμπράττει με κορυφαίους ερμηνευτές, τον Δημήτρη Μπάση και τον Σπύρο Κλείσσα και την Χορωδία   Δωματίου Κοζάνης για να αποδώσουν το έργο του Οδυσσέα Ελύτη, Άξιον Εστί σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη. Αφηγητής ο Βασίλης Σιάφης.
Στις 12 Ιουλίου η Φιλαρμονική μας ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα με τίτλο «Rock Legends” . Μια μουσική διαδρομή με διασκευές των καλύτερων τραγουδιών ιστορικών συγκροτημάτων της Rock μουσικής.
Στις 14 Ιουλίου το Its Kale Festival έχει τη χαρά να φιλοξενήσει την επετειακή παράσταση ενός από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες των κρουστών παγκοσμίως, του Νίκου Τουλιάτου.
Η performance  ΗΧΟ δράσεις έκανε πρεμιέρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με αφορμή τα 50 χρόνια του Νίκου Τουλιάτου στην τέχνη και τον πολιτισμό
Ένα μοναδικό υπερθέαμα μουσικής, χορού και διαδραστικών προβολών, με δεκάδες καλλιτέχνες και συντελεστές.





Την Τρίτη 16 Ιουλίου ο πιανίστας Δημήτρης Γιάκας,  μαζί με την μεσόφωνο Ειρήνη Καραγιάννη και το βαρύτονο Χάρη Ανδριανό μοιράζονται μαζί μας Αγάπης Λόγια, σε ένα μελωδικό ταξίδι, κάτω από φεγγάρι.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου, που έχει καθιερωθεί πλέον ως  μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, μαζί με ένα δυναμικό σχήμα μουσικών, με επικεφαλής τον Μανώλη Ανδρουλιδάκη, μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε σε μια μουσική διαδρομή στα μονοπάτια του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού την Παρασκευή 19 Ιουλίου.
Το φεγγάρι του Αυγούστου φέτος παρουσιάζεται ολόλαμπρο στις 15 Αυγούστου, μέρα γιορτής για δεκάδες κοινότητες της ευρύτερης περιοχής, τις οποίες παρακολουθούν χιλιάδες συμπολίτες μας.
Για το σκοπό αυτό θα γιορτάσουμε  το φεγγάρι του Αυγούστου λίγο πριν γεμίσει απόλυτα, την Τετάρτη 14 Αυγούστου με μια συναυλία του Δημήτρη Υφαντή με την Αγγελική Τουμπανάκη.
Φέτος όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν ελεύθερη είσοδο και ώρα έναρξης 9 μμ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]