ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

WHAT’SUPExperiences: H νέα πλατφόρμα εμπειριών από το WHAT’SUP!

WHAT’SUPExperiences: H νέα πλατφόρμα εμπειριών από το WHAT’SUP
- Μοναδικές εμπειρίες για τους νέους που αγαπούν τη μουσική, τον κινηματογράφο, τα ταξίδια, αποκλειστικά στο ανανεωμένο WHAT’S UP Αpplication

Την νέα πλατφόρμα εμπειριώνWHAT’S UP Experiencesφέρνει το WHAT’S UP της COSMOTE, μέσα από την οποία οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές εμπειρίεςσε μουσικές συναυλίες, ταξίδια, πρεμιέρες κινηματογραφικών blockbuster και άλλες δράσεις, μέσα από διαγωνισμούς και ειδικές προσφορές του WHAT’S UP.

Ξεκινώντας από το Release Athens Festival 2019, το WHAT’SUP δίνει την ευκαιρία σε τυχερούς συνδρομητές, να παρακολουθήσουν -με ένα φίλο τους-αγαπημένους καλλιτέχνες από  τον «πύργο» του WHAT’S UP, ενώ κάποιοιθα βρεθούν και στοbackstage του φεστιβάλ.

Στο WHAT’S UP Experiences, οι χρήστες του WHAT’S UP θα βρουν, επίσης, το επιτυχημένο πρόγραμμα επιβράβευσης DEALSforYOU, που εμπλουτίζεται συνεχώς με εκπτώσεις και ειδικές φοιτητικές προσφορές, γιαμουσική, σινεμά, ταξίδια,e-sports, shopping, φαγητό ή καφέ κ.α.

Με τη δημιουργία της πλατφόρμας εμπειριών, το WHAT’S UP βοηθάει τους νέους να ζήσουν το ΤΩΡΑ και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα θυμούνται για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]