Πάνος Κατσιμίχας & Βασίλης Καζούλης LIVE στην ΠΡΕΒΕΖΑ 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Πάνος Κατσιμίχας & Βασίλης Καζούλης LIVE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Παρασκευή 9 Αυγούστου

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λιμάνι Πρέβεζας

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση: 10€
* Σύντομα θα ανακοινωθούν σημεία προπώλησης
** Ηλεκτρονικά μέσω viva.gr πατήστε εδώ:
https://www.viva.gr/tickets/music/dhmotiko-khpotheatro-giannis-ritsos/panos-katsimixas-vasilis-kazoulhs-live/

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Γενική Είσοδος: 12€
Για παιδιά κάτω των 10 ετών, η είσοδος είναι δωρεάν

** Την ημέρα της εκδήλωσης ο χώρος της εκδήλωσης στο λιμάνι Πρέβεζας θα ανοίξει για το κοινό από τις 9 μμ και η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνο με εισιτήριο για τη συναυλία.

----

Ο Πάνος Κατσιμίχας, ξανασυναντά αυτό το καλοκαίρι τον Βασίλη Καζούλλη και μαζί με τον Δημήτρη Καρρά, αφήνουν το «κέντρο και τις συνοικίες» και συνεχίζουν τις… μουσικές βόλτες σε όλη την Ελλάδα.

Από τα «Ζεστά Ποτά» που άνοιξαν νέους δρόμους για το ελληνικό τραγούδι, δημιουργώντας μουσικές μνήμες έως σήμερα… και από τα «αεροπλάνα» έως «το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό».

Ρόκ ήχοι, μπαλάντες, λαϊκό και παράδοση… από δυο τραγουδοποιούς που ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια τους μπορούν να εξηγήσουν.

Η Ρίτα, ο Φάνης, ο Μάρκος και η Άννα βγαίνουν καλοκαιρινά ραντεβού με την Φανή… και συναντούν και τον Δημήτρη Καρρά, έναν τραγουδοποιό της νέας γενιάς με σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες.

Μια μουσική αφήγηση… μια μελωδική αναδρομή, με λόγια και μουσικές που έχουν γράψει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Γιατί… ''Τίποτα δεν έχει αλλάξει... και τίποτα δεν είναι όπως παλιά... μένει όμως ακόμα ένα... πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]