Γ.Γ. υπουργείου Εσωτερικών για την εκλογική διαδικασία: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

“Είναι ανοικτά 27.659 εκλογικά τμήματα από τα 39.063 που ήταν την προηγούμενη Κυριακή. Έχουμε δηλαδή εκλογές στο 71% των εκλογικών τμημάτων όπου οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους είναι το 80%”, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης για τη διεξαγωγή των εκλογών.
“Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχουμε επικοινωνήσει με όλες τις Περιφέρειες, όλα τα εκλογικά τμήματα είναι ανοικτά, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι στις θέσεις τους και ένας δικαστικός αντιπρόσωπος που αρρώστησε το πρωί αντικαταστάθηκε από τον αναπληρωτή του”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πουλάκης και πρόσθεσε:

“Ένα μοναδικό πρόβλημα που είχαμε χθες ήταν για τον ένα από τους δύο εκλογικούς αντιπροσώπους στο Καστελόριζο, όπου δεν έγινε η πτήση Ρόδο - Καστελόριζο για να τον πάει και στείλαμε έγγραφο στο ΓΕΕΘΑ και πέταξε super puma και από τις 8 το βράδυ ήταν στο Καστελόριζο”.
“Η συλλογή των αποτελεσμάτων θα γίνει με τη λήξη της ψηφοφορίας, η διαδικασία θα είναι πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη Κυριακή, υπάρχουν μόνο δύο συνδυασμοί και χωρίς καταμέτρηση σταυρών. Άρα, υπολογίζουμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε και τη ροή των αποτελεσμάτων αλλά θα έχουμε και τα εκλογικά αποτελέσματα τα τελικά”, ανέφερε.
 enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]