ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μέτσοβο:Η θερμή υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη ,οι ευχές και τα παράπονα ..[βίντεο-φωτό]

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Μετσόβου σήμερα    στις  12  το μεσημέρι στον πρόεδρο της ΝΔ ,Κυριάκο Μητσοτάκη.
Υποψήφιοι της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές  ,ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης , ο βουλευτής του νομού ,Κώστας Τασούλας  ,φίλοι  ,στελέχη της ΝΔ και απλός κόσμος   βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στην κεντρική πλατεία του οικισμού .
Με την άφιξη του κ.Μητσοτάκη   οι πολίτες  τον πλησίασαν   με ευχές για καλή δύναμη στον προεκλογικό του αγώνα  και επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση του Ιούλη αλλά και με παράπονα   για την εγκατάλειψη της μεσαίας τάξης .
"Ζητάμε να στηρίξετε τη μεσαία τάξη ,του ζήτησε χαρακτηριστικά ένας ηλικιωμένος ενώ ένας άλλος   του είπε "εμείς δεν ψηφίζουμε κόμματα ψηφίζουμε πρόσωπα " με τον πρόεδρο της ΝΔ να του απαντά "ωραία αυτό θα λες και εσύ ότι ψηφίζεις Κυριάκο"  ενώ απευθυνόμενος στο πλήθος ζήτησε να "βάλουν όλοι μαζί πλάτη"για να έρθει η αλλαγή στη χώρα.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Πινακοθήκη του Ε.Αβέρωφ  όπου  με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσε την ιστορία του κάθε πίνακα εκφράζοντας τον θαυμασμό του  για τα ξεχωριστά έργα .
Μετά το πέρας της ξενάγησης στην Πινακοθήκη του οικισμού ακολούθησε στην κεντρική πλατεία ένας σύντομος χαιρετισμός του  στους κατοίκους του Μετσόβου   και βόλτα στις κεντρικές καφετέριες  και την αγορά του Μετσόβου , με τον πρόεδρο  της ΝΔ να ακούει με προσοχή τα παράπονα  των πολιτών  και την ανάγκη  τους για την πολιτική αλλαγή στον τόπο .

Στις τις αποσκευές του  ο Κυριάκος Μητσοτάκης   εκτός από το δυνατό μπουρίνι με σφοδρή χαλαζόπτωση,  που αιφνιδίασε τους πάντες ... πήρε ως αναμνηστικό από το Δήμο ένα φωτογραφικό λεύκωμα και μια γκλίτσα .
Το απόγευμα   θα μεταβεί στην Άρτα και στις 19:30 θα κάνει στάση στις φυτείες ακτινιδίου που επλήγησαν την περασμένη Δευτέρα από χαλαζόπτωση  και  θα έχει συνάντηση με επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα και επιχειρηματίες επαγγελματικών κλάδων που συνδέονται με την αλυσίδα διατροφής.
Η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί αύριο στην Πρέζα και την Λευκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]