ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Πανελλήνια Διάκριση για το Νηπιαγωγείο Σεισμοπλήκτων!



Την πρώτη θέση στην κατηγορία Σχέδια Μαθήματος, Στόχος 13: Δράση για την Κλιματική Αλλαγή, απέσπασε το 7ο Νηπιαγωγείο στα Σεισμόπληκτα στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό BravoSchools 2019 «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο».
Με τη βράβευσή του στο συγκεκριμένο διαγωνισμό το Νηπιαγωγείο Σεισμοπλήκτων εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους του ΟΗΕ (inactionSGDsSchoolsClub) και γίνεται μέρος ενός παγκόσμιου Δικτύου Σχολείων!
Στο Διαγωνισμό BravoSchools 2019, για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους του ΟΗΕ, τα 294 σχολεία που συμμετείχαν, με τις 738 προσεγγίσεις τους,  κατέγραψαν τις προτάσεις τους για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.
Το Νηπιαγωγείο Σεισμοπλήκτων συμμετείχε στην κατηγορία Σχέδια Μαθήματος και στον Στόχο 13: Δράση για την Κλιματική Αλλαγή. Η πρότασή του με τίτλο «Το Αειφόρο Νηπιαγωγείο νοιάζεται για το κλίμα και δρα αξιοποιώντας τη STE(A)M Εκπαίδευση» αναδείχτηκε ως η καλύτερη εκπαιδευτική προσέγγιση πανελληνίως, ανάμεσα σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Επισημαίνεται, πως οι 17 Παγκόσμιοι Στόχοι του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη όπως αποκαλούνται, θεσπίστηκαν το 2015 και καλύπτουν θέματα όπως, η φτώχεια, η ισότητα των φύλων, η υγεία, η εκπαίδευση, η χρηστή διακυβέρνηση, η μετανάστευση, η κλιματική αλλαγή και η προστασία του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]