ΠΟΕ ΟΤΑ:Ανέστειλε την αυριανή απεργιακή κινητοποίηση

Αναστολή της αυριανής απεργιακής  κινητοποίησης αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ  για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ.

Η ανακοίνωση της ΔΣ ΟΤΑ Ιωαννίνων
Για ακόμα μια φορά η πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ εμπαίζει τους εργαζόμενους. Από τη μία εξαγγέλλει Στάση Εργασίας και από την άλλη στο παραπέντε μια μέρα πριν και στις 16:30 δηλαδή σε ώρα που οι εργαζόμενοι έχουν σχολάσει την αναστέλλει  με το αιτιολογικό ότι έχει διαβεβαιώσεις από τη κυβέρνηση και τον ΑΣΕΠ.

            Στην ανακοίνωση της μας καλεί να είμαστε σε ετοιμότητα για την Πέμπτη. Που μπορεί να προκηρύξει πάλι στάση εργασίας. Αν αυτό δεν είναι κοροϊδία τότε τι είναι; Η κυβέρνηση δεν είναι η πρώτη φορά που κοροϊδεύει. Δεν είναι η πρώτη φορά που εξαγγέλλει ημερομηνίες έκδοσης των αποτελεσμάτων και μετά τις παίρνει πίσω.

            Έτσι και αλλιώς παίζει με την αγωνία των συναδέλφων εδώ και μήνες. Όλοι συμφωνούμε ότι θα πρέπει να αναρτηθούν τα τελικά αποτελέσματα της 3Κ ώστε οι συνάδελφοι να πιάσουν άμεσα δουλειά. Ταυτόχρονα όμως υπάρχουν και 2500 συνάδελφοι που είναι με δικαστικές αποφάσεις όπου η έκδοση των αποτελεσμάτων για αυτούς σημαίνει απόλυση. Για αυτούς η πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ δεν λέει τίποτα. Δεν μας προκαλεί καμιά έκπληξη, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει πλάτες στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

            Καλούμε όλους τους συναδέλφους να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Να μην εφησυχαστούν ούτε από τις διαρροές της κυβέρνησης και της πλειοψηφίας της ΠΟΕ ΟΤΑ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]