ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Θωμάς Μπέγκας: «σήμερα είναι μια μέρα χαράς»

Θωμάς Μπέγκας: «σήμερα είναι μια μέρα χαράς»

«Μέρα Δημοκρατίας, μέρα χαράς» χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα προσερχόμενος να ψηφίσει ο Θωμάς Μπέγκας. Κάλεσε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες κι εμφανίστηκε σίγουρος για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος, προσήλθε στο εκλογικό του τμήμα, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» που δεν εκλέχθηκαν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Μια κίνηση συμβολική για να δείξει ότι τιμά όλους τους συνεργάτες του, τους οποίους άλλωστε ευχαρίστησε στη δήλωση του «για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε μαζί».
Προσερχόμενος στο εκλογικό του τμήμα ο κ. Μπέγκας χαιρέτησε συμπολίτες που του εύχονταν «καλή επιτυχία» και αμέσως μετά την ψηφοφορία έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα είναι μια μέρα Δημοκρατίας, μια μέρα χαράς. Οι Γιαννιώτες εκλέγουν το Δήμαρχο τους.
Μετά τη μεγάλη νίκη της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα την προηγούμενη Κυριακή, σήμερα ήρθε η ώρα για να αποφασίσουμε ποιος θα είναι επικεφαλής στο τιμόνι του Δήμου την επόμενη τετραετία.
Η παράταξη μας έδωσε έναν ωραίο αγώνα και θεωρώ ότι πείσαμε τους πολίτες για το ήθος μας, την ποιότητα μας, τη συναινετική μας διάθεση, τη διάθεση για συνεργασία όπως το καλεί η απλή αναλογική. Προσωπικά θεωρώ ότι όλα αυτά τα αναδείξαμε την προηγούμενη περίοδο Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι σήμερα το βράδυ θα είμαστε οι νικητές των εκλογών .
Ευχαριστώ όλους τους πολίτες, τους καλώ να συμμετάσχουν στις εκλογές. Ευχαριστώ και όλους τους συνεργάτες μου για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]