ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Στα "χέρια "της ΕΛ.ΑΣ ο άνδρας που παρενοχλούσε γυναίκες

ταυτοποιήθηκε ως δράστης 34χρονος αλλοδαπός
Υποθέσεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος διερχόμενων γυναικών, το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Ιωάννινα, χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες   ημέρες   γυναίκες κατήγγειλαν στο Α.Τ   πως  ένας σχετικά νέος  ψηλός  και ξανθός άνδρας τις πλησιάζει  τις νυχτερινές ώρες  και τις παρενοχλεί ,με τη δράση του να είναι πιο έντονη στην περιοχή της Καλούτσιανης και του Γηροκομείου .
Οι  αστυνομικοί προχώρησαν   σε μια προσαγωγή υπόπτου ο οποίος   αφέθηκε  ελεύθερος αφού δεν αναγνωρίστηκε από την παθούσα,οι έρευνες ωστόσο της αστυνομίας  έφεραν αποτέλεσμα
καθώς  μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας  σύμφωνα με το σημερινό  αστυνομικό δελτίο  ο 34χρονος κατηγορείται ότι,  το τελευταίο τετραήμερο, δρώντας σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα της ημέρας,   παρενοχλούσε νεαρές διερχόμενες γυναίκες, σε περιοχές της πόλης των Ιωαννίνων, προβαίνοντας σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος τους.
Αστυνομικοί, που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο ερευνών, κατάφεραν να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο και αφού τον προσήγαγαν,  ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω αδικημάτων.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε  η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]