Ιωάννινα:Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

"Ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως πιστεύουμε ότι θα τον κερδίσουμε. Την επομένη των Εθνικών εκλογών είτε θα έχουμε προοδευτική και δημοκρατική Κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία είτε θα έχουμε Κυβέρνηση της ΝΔ και άλλων συνοδοιπόρων της από τη δεξιά και την ακροδεξιά.
Απευθύνουμε σήμερα, με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου μας, δημοκρατικό προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες του Ν. Ιωαννίνων. Είμαστε έτοιμοι να συμπορευτούμε με όλους εκείνους μας που αναγνωρίζουν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ τα τέσσερα τελευταία χρόνια, να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πατρίδας μας και όλων των Ελλήνων.
Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προσπάθειά μας ώστε να φτάσει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς , σε κάθε χωριό του Νομού Ιωαννίνων.
Τώρα ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Τώρα είναι η ώρα του αγώνα, μέχρι την Κυριακή των εκλογών, στοχεύοντας σε ένα μόνο αποτέλεσμα: Τη νίκη των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων.
Σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Πουλίτσα 1, καθώς και το εκλογικό μας κέντρο στην οδό Ν. Ζέρβα 7, θα είναι ανοικτά καθημερινά για όλους τους πολίτες.
Σας παρουσιάζουμε τώρα αλφαβητικά
το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία:
1. Αναγνώστου - Κουμπλομάτη Φανή
2. Καραγιάννης Ιωάννης
3. Μαντάς Χρήστος
4. Νάσση Όλγα
5. Σπέγγος Αριστείδης - Δημήτριος (Άρης)
6. Στέφος Ιωάννης
7. Τζούφη Μερόπη"καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]