ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας στο Μπάρι (Ιταλίας)

Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας
στοΜπάρι (Ιταλίας)
InterregYESSSummerSchool
14-27 Ιουλίου 2019

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου YoungEntrepreneursStartupSchool (YESS), προσκαλεί φοιτητές ή νέους ερευνητές που έχουν καινοτόμες ιδέες και θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις στην επιχειρηματικότητα ώστε να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη startup, να συμμετάσχουν στο YESSSummerSchool. Το «Interreg YESS SummerSchool» είναι ένα υψηλής έντασης  εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως και 27 Ιουλίου στο Μπάρι της Ιταλίας. Το σχολείο έχειτίτλο «YOUNGENTREPREUNERSHIPSTART-UPSUMMERSCHOOL: THEDIGITALTRANSFORMATION»και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον σύνδεσμο πανεπιστήμιωνUniversus CSEI,το Πολυτεχνείο του Μπάρι, το Επιμελητήριο του Μπάρι και το ERFC.
Σε μόλις λίγες μέρες οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν βασικές δεξιότητες και γνώσεις στην επιχειρηματικότητα αλλά και σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και αξιοποίησης της σύγχρονης τεχνολογίας για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Οι διδάσκοντες του Θερινού Σχολείου είναι  ακαδημαϊκοί δάσκαλοι και εξειδικευμένοι ερευνητές.
Για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα https://yessincubation.eu/yess-summer-school/ .
Βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι ενδιαφερόμενοι/-ες να είναι ηλικίας 18-22 ετών και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Στην ιστοσελίδα https://yessincubation.eu/yess-summer-school/οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να βρουν εκτός από την αίτηση, όλες τις σχετικές πληροφορίες αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης.Τα έξοδα μεταφοράς από την Ελλάδα και διαμονής καλύπτονται από το έργο. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων από την Ελλάδα δε θα υπερβεί τα 10 άτομα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν στον ωςάνω σύνδεσμο ή να επικοινωνήσουν με τον καθ. Γεώργιο Γκωλέτση(goletsis@uoi.gr) ο οποίος είναι επιστημονικά υπεύθυνος για το έργο YESS.
Τελευταία μέρα υποβολής των αιτήσεων είναι η Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]