Ήπειρος:Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα ποινικά αδικήματα

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα
Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυν
ομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
Χθες το πρωί στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 38χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε  Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol, για έκδοση ακάλυπτης επιταγής.
Χθες μετά τα μεσάνυκτα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, μία  27χρονη αλλοδαπή, διότι όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, κατείχε πλαστό διαβατήριο.
Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινή φυλάκισης (10) μηνών και χρηματικής ποινής (1.000) ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί Επιταγών.
Σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, σε βάρος  δύο ημεδαπών, ηλικίας 31 και 29 ετών, για κλοπή. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, οι δύο δράστες, την 28-07-2014 στην περιοχή της Κόνιτσας, προσποιούμενοι τους πωλητές κλινοσκεπασμάτων, εισήλθαν σε σπίτι 88χρονου ημεδαπού και με τη μέθοδο της απασχόλησης,  αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή, καθώς και σε βάρος της μητέρας τους, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Συγκεκριμένα, χθες το πρωί στην Άρτα, οι δύο ανήλικοι αφαίρεσαν από έτερο ανήλικο, ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Επίσης, στην κατοχή τους βρέθηκε ένα ποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν αφαιρέσει προ διημέρου από προαύλιο χώρο κατοικίας στην Άρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]