Η Πρέβεζα τιμά τα 60 χρόνια του “Αξιον Εστί” και υποδέχεται το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού.Το Σάββατο 22 Ιουνίου   η πόλη της Πρέβεζας θα φιλοξενήσει ένα κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός.
Ο λόγος για την παρουσίαση του  “Αξιον Εστί”  των Οδυσσέα Ελύτη και  Μίκη Θεοδωράκη    στο  Ρωμαϊκό Ωδείο της Αρχαίας Νικόπολης  με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Συντελεστές  της εκδήλωσης είναι   ο λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης  Μπάσης, ο ψάλτης Γιώργος Ματθαιακάκης και     ο  ηθοποιός  Χριστόδουλος Στυλιανού  ενώ  συμμετέχει   μικρή συμφωνική και  λαϊκή  Ορχήστρα υπό την διεύθυνση του Θεόδωρου Γ.Λεμπέση.
Την εκδήλωση διοργανώνουν   ο Δήμος Πρέβεζας,   η Περιφέρεια Ηπείρου -Π.Ε Πρέβεζας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων  Πρέβεζας και η Χορωδία “  Αρμονία”η οποία θα συμμετάσχει και στην παρουσίαση   γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο τα  50 χρόνια  συνεχούς  προσφοράς στα  πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
Η  “Αρμονία” θα “συμπράξει”επί σκηνής  με  την Μικτή  Χορωδία  Πάργας ενώ την μουσική  διδασκαλία και των  δύο  σχημάτων έχει η  Ανέλια Στεφάνοβα.
Οι πόρτες θα ανοίξουν   στις  19:45  ενώ    στην είσοδο θα τηρηθεί   σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]