Άρτα:4 χρόνια προσπαθεί για μια τηλεφωνική σύνδεση και internet....

 Για 4 χρόνια προσπαθεί να αποκτήσει τηλεφωνική σύνδεση και internet στο σπίτι του στην Άρτα χωρίς ωστόσο να το έχει καταφέρει .
Όπως   ισχυρίζεται   τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του  έχουν κάνει  αιτήσεις σε όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους  χωρίς όμως αποτέλεσμα .
Σημειώνεται ότι   κατοικούν στην  πόλη της Άρτας στην οδό Πόντου, λίγο πιο πάνω από το δημοτικό στάδιο, και όχι σε  κάποιο απομακρυσμένο χωριό του νομού Άρτας.
" Θα ήθελα μια πειστική απάντηση στο ερώτημα για ποιο λόγο ενώ γνωρίζουν πως το πρόβλημα υφίσταται εδώ και τουλάχιστον 6-7 χρόνια δεν προχώρησαν στην επέκταση δικτύου." σημειώνει χαρακτηριστικά στην επιστολή διαμαρτυρία που έστειλε στο epirus-tv-news.gr ,την οποία παραθέτουμε αυτούσια

  Επιστολή διαμαρτυρίας    στο epirus-tv-news.gr


Τέσσερα χρόνια αναμονή για τηλεφωνική σύνδεση είναι πολλά;

Για την Άρτα την πατρίδα του κ.Αλέξη και της κ.Όλγας, όχι.
Τα τελευταία 4 χρόνια προσπαθώ μάταια, κάνοντας τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου αιτήσεις σε όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παροχους, να αποκτήσω μία τηλεφωνική σύνδεση και ιντερνέτ.
Είναι αδύνατο όμως γιατί όπως φαίνεται είναι απομακρυσμένη και δύσβατη ,για τον ΟΤΕ που έχει την αρμοδιότητα, η περιοχή που μένω.
Μιλάμε για την οδό Πόντου στην Άρτα, λίγο πιο πάνω από το δημοτικό στάδιο, και όχι κάποιο απομακρυσμένο χωριό του νομού Άρτας.
Παρόλο που επισκέφτηκα αρκετές φορές το τμήμα τεχνικών υπηρεσιών του τοπικού ΟΤΕ, δεν βρέθηκε άκρη, ή μάλλον ελεύθερη τηλεφωνική γραμμή αν και είμαι γνώστης πολλών μετακομίσεων από τη γειτονιά σε άλλες περιοχές της πόλης, κι ενώ υπήρχε αίτηση μου σε εκκρεμότητα.
Ειλικρινά θα ήθελα να ξέρω τον τρόπο που γίνεται η διαχείριση των αιτήσεων σύνδεσης νέων τηλεφωνικών  γραμμών από τον ΟΤΕ , αλλά και μια πειστική απάντηση στο ερώτημα για ποιο λόγο ενώ γνωρίζουν πως το πρόβλημα υφίσταται εδώ και τουλάχιστον 6-7 χρόνια δεν προχώρησαν στην επέκταση δικτύου.
Τέλος στους γνωστούς και φίλους που με προτρέπουν να επισκεφτώ το γραφείο της κ.Όλγας για να τακτοποιηθεί η υπόθεσή μου, απαντώ χωρίς δεύτερη σκέψη Ο Χ Ι , δεν θα τρέξω σε πολιτικούς για να μου δοθεί κάτι το οποίο δικαιούμαι και θα πληρώνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]