Ιωάννινα:Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες σε παράσυρση ..

Διασωληνωμένος  ο 19χρονος "μάχεται" για τη ζωή του 
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει   ο 19χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά   την περασμένη Πέμπτη ,όταν  στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα που ερχόταν από  την ΚΑ Φεβρουαρίου  και κατευθυνόταν προς την Κενάν Μεσαρέ .
Ο νεαρός εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χατζηκώστα ,με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές  να δίνουν από την πρώτη στιγμή   ακούραστη και δύσκολη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή .
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου στο νοσοκομείο διακομίσθηκε και η 23χρονη αδερφή του ,με ορθοπεδικό πρόβλημα.
Υπογραμμίζεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν εγκατέλειψε το σημείο του συμβάντος .
Οι οικείοι του  όλες αυτές τις μέρες  βιώνουν τον δικό τους "Γολγοθά"  , ελπίζουν πως η μάχη θα κερδηθεί  και παράλληλα  στο πλαίσιο αναζήτησης   επιπλέον  αυτοπτών μαρτύρων  απευθύνουν έκκληση σε όποιον βρισκόταν στο σημείο την ώρα του τροχαίου ατυχήματος ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους .

Δημοσιεύουμε αυτούσιο το μήνυμα -έκκληση που απέστειλαν στο epirus-tv-news.gr και ευχόμαστε από καρδιάς όλα να πάνε καλά...


Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες 
Την Πέμπτη 20/6 στις 8 παρά τέταρτο έγινε τροχαιο με νεαρο αγορι και κορίτσι που στην προσπάθεια τους να διασχιζουν τον δρομο πανω στη διαβαση πεζων παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο που ερχόταν από την ΚΑ Φεβρουαρίου και κατευθυνόταν προς την Κενάν Μεσαρέ, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και των δυο. Παρακαλουμε  οποιος βρισκόταν εκει γνωρίζει ή ειδε κατι ας επικοινωνησει μαζι μας με ενα μήνυμα ή στο τηλ. 6948374172

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]