ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

15 εκ. ευρώ για νέα επένδυση κάνναβης στην Πρέβεζα

Η εταιρεία GreenCann ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες τη λήψη άδειας για καλλιέργεια ,παραγωγή και τυποποίηση τελικού προϊόντος φαρμακευτικής κάνναβης στην Ήπειρο .
Ειδικότερα ,πρόκειται για μια μεγάλη  επένδυση κάνναβης   ύψους 15 περίπου εκ.ευρώ   που θα λάβει χώρα στην Πρέβεζα και  αναμένεται να δημιουργήσει περισσότερες από 50 μόνιμες θέσεις εργασίας  ,συμβάλλοντας στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη .
H Greencan αποτελεί έναν αμιγώς ελληνικό καλλιεργητή ,επεξεργαστή και διαχειριστή φαρμακευτικής κάνναβης που παρακολουθεί στενά την παγκόσμια ερευνητική  ιατρική κοινότητα και τις εξελίξεις του κλάδου ,χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας εξαγωγής και ανάπτυξης τελικού προϊόντος φαρμακευτικής κάνναβης .
" «Είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε ανάμεσα στους πρώτους που επενδύουν στον κλάδο στην Ελλάδα και είμαστε πεπεισμένοι ότι η επένδυση αυτή θα αποτελέσει πόλο έλξης και άλλων επενδύσεων επιφέροντας αλλαγή του κοινωνικού και οικονομικού σκηνικού των τελευταίων ετών σε ολόκληρη την περιοχή»δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.
πηγή πληροφοριών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]