Run Greece Ιωαννίνων Η ERGO Ασφαλιστική σας ταξιδεύει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η ERGO Ασφαλιστική στηρίζει έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά, ως Μεγάλος Χορηγός, τους αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Με συνέχεια και συνέπεια, προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίες τους προστατεύουν από τον κίνδυνο οποιουδήποτε ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Μετά από την επιτυχημένη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας με Μεγάλο Χορηγό την ERGO, ο θεσμός των αγώνων Run Greece ξεκίνησε το “ταξίδι” του σε επτά πόλεις της Ελλάδας. 
Την Κυριακή 19 Μαΐου επόμενος σταθμός του Run Greece ήταν η πόλη των Ιωαννίνων, όπου η εταιρεία μας υποστήριξε όλους τους δρομείς για άλλη μια φορά με την ομάδα των Επίσημων Εμψυχωτών της στη  διαδρομή των αγώνων.
Η υποστήριξη όμως της εταιρείας δεν σταματά εδώ. Η ERGO Ασφαλιστική συνδέει τους αγώνες Run Greece με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (ΑΜΑ). Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του AMA, στις 10 Νοεμβρίου 2019, διοργανώνει τον “τελικό” όλων των φετινών αγώνων της σειράς RUN GREECE, όπου οι νικητές  κάθε ηλικιακής κατηγορίας (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά (7) κατά τόπους αγώνες RUN GREECE θα συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου ERGO 3χλμ. εκπροσωπώντας την Περιφέρειά τους.
Μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων του αγώνα των Ιωαννίνων από την αρμόδια επιτροπή, η εταιρεία μας θα παραδώσει το “εισιτήριο συμμετοχής” μαζί με την παροχή προγράμματος φιλοξενίας, στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ηπείρου στον “τελικό” των Run Greece.
Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Γινόμαστε αρωγοί και ενεργά μέλη στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Το δικό μας μήνυμα απλό: “Δέσμευσή μας να διατηρούμε κάθε έργο με αξία σταθερό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]