ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

NestléNANBio:Nέο βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας σε σκόνη


Με γνώση από τη φύση!
Η Nestlé, ως πρωτοπόρος στο χώρο των παιδικών τροφών, αντλεί γνώση από τη φύση και δημιουργεί το νέο βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας σε σκόνη,NAN® BIO.Oιειδικοίτης Nestlé,δημιούργησαν τηνέασειράβιολογικώνβρεφικώνγαλάτωνσεσκόνη NAN® BIO, επιλέγοντας γάλα υψηλήςποιότηταςαπόφάρμεςβιολογικήςκτηνοτροφίαςκαισυνδυάζοντάςτομετηντεχνολογία του NAN® της Nestlé.
Tην εκδήλωση άνοιξε οΝίκος Εμμανουηλίδης, Πρόεδρος&ΔιευθύνωνΣύμβουλος Nestlé Ελλάς,ο οποίος δήλωσε:«Με συνέπεια στην εκπλήρωση του βασικού μας σκοπού να ενισχύουμε την ποιότητα της ζωής και να συνεισφέρουμε σε ένα πιο υγιές μέλλον, παρουσιάζουμε σήμερα τη νέα σειρά βιολογικών βρεφικών γαλάτων σε σκόνηNAN® BIO, μια σειρά προϊόντων βιολογικής γεωργίας – κτηνοτροφίας που αξιοποιεί την τεχνογνωσία και εξειδίκευση του ΝΑΝ της Nestlé και ανταποκρίνεται στην ανάγκη κάθε μητέρας να χτίσει ένα υγιές μέλλον για το παιδί της. Το νέο μας προϊόν ανταποκρίνεται και στη δέσμευση μας να συνεισφέρουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη και την αειφόρο διαχείριση των φυσικών πόρων ώστε να συνεχίσουμε να παράγουμε και να προσφέρουμε τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, ασφαλή, με μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η οικογένεια βρεφικών προϊόντων της Nestlé, μια οικογένεια με ιστορία 150 χρόνων, μεγαλώνει και πρωτοπορεί.»
Στη συνέχεια, ειδικοί συνεργάτες της Nestlé τοποθετήθηκαν σχετικά με τη διατροφική αξία και τη σημασία του γάλακτος στην ανάπτυξη του μωρού και του μικρού παιδιού. Συγκεκριμένα, ο ειδικός παιδίατρος ΧαρίτοςΓεώργιοςεξήγησε  γιατί η διατροφή του βρέφουςαποτελεί επένδυσηγιατηνυγείατουσεόλητηζωήτου, ενώ ο Πασχάλης Καστανάς, ManufacturingServicesManager της Nestlé Ελλάς,εστίασε στην τεχνογνωσία που απαιτείται για τηνπαρασκευήενόςασφαλούςβρεφικούγάλακτος.
Το νέο NAN® BIO, συνδυάζει συστατικά βιολογικής προέλευσης με 150 χρόνια έρευνας και τεχνογνωσίας στη βρεφική διατροφή. Παράγεται στην Ελβετία, στους πρόποδεςτων Άλπεων,στοπιστοποιημένογιαπαραγωγήβιολογικώνπροϊόντωνεργοστάσιοτης Nestlé, Konolfingen, από γάλα προερχόμενο αποκλειστικά από πιστοποιημένους παραγωγούς βιολογικής κτηνοτροφίας.Οι αγελάδες μεγαλώνουν στην ανοιχτή ύπαιθρο και τρέφονται με βιολογικές τροφές, ενώ η εταιρεία διασφαλίζει την άριστηποιότητα διαβίωσης των ζώων με συνεχείς ελέγχους στις εγκαταστάσεις και τις εκτάσεις.
Ηπαρουσίασητουνέουπροϊόντοςέγινεστο «ΚέντροτηςΓης»όπου σε συνεργασία με την οργάνωση «Μπορούμε»ηNestléπροσέφερε 100 μερίδες φαγητού σε ευπαθείς ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]