Άρτα:Δημοτική Αναγέννηση Eγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο

"φίλες και φίλοι,
συνδημότες μας,
Φτάσαμε στην μεγάλη αυτοδιοικητική μάχη.
  Μέσα από αγώνες, όπως και τα 17 αυτά χρόνια της Αυτοδιοίκησης, μάθαμε μαζί να επικοινωνούμε, να αγωνιζόμαστε και κυρίως να πιστέψουμε πως μπορούμε να σηκώσουμε τον τόπο μας πιό πάνω.
το 'παμε και το λέμε ξανά και ξανά, ότι δηλαδή, σ’αυτή την μεγάλη προσπάθεια συνευθύνης με την τοπική μας κοινωνία, χτίσαμε το σημαντικότερο κομμάτι της σχέσης που θα έχουμε από ‘δω και μπρος, και δώσαμε έναν όρκο τιμής μεταξύ μας, πως δηλαδή, όλοι θα σταθούμε στο ύψος της ευθύνης μας απέναντι στο μεγάλο στοίχημα στο Δήμο μας, ότι και στην συνέχεια, και στην πορεία, για όσο χρειαστεί, και μετά απ’αυτό, η ζωή να μας έχει καλά, εμείς θα παραδώσουμε στα νιάτα μας, μην έχοντας αλλάξει ούτε ένα μόριο της ψυχής μας, ούτε ένα κύτταρο απ’ τον εαυτό μας, ούτε ένα τόσο δα κομμάτι απ’ την σχέση μας. Έτσι ξεκινήσαμε κάποτε, αυτοί είμαστε, με μεγαλύτερη πείρα, έτσι θα φύγουμε στο μέλλον.
   σ’αυτό το κοπιαστικό μα όμορφο κομμάτι του χρόνου που διανύσαμε, δεν αφήσαμε πίσω, ούτε το στοιχείο της ευρύτερης δημόσιας επικοινωνίας μας, ούτε βέβαια το θέμα της προγραμματικής μας υπόστασης. Ιδιαίτερα για το πρόγραμμά μας, κάναμε ότι ήταν δυνατό όχι μόνο για να συνδιαμορφώσουμε αλλά και για να το επικοινωνήσουμε, αλλά και με βάση αυτό, να αναδείξουμε τις σπάνιας ομορφιάς ακριτιές του Δήμου μας. Νοιώθουμε περήφανοι που και σ'αυτό το δύσκολο κομμάτι βρεθήκαμε μπροστά απ'όλους. Μάλιστα σε λίγες μέρες, θα κλείσουμε τον κύκλο της παρουσίασης αυτού του μεγάλου κοινού έργου μας, που από τις επιτροπές μας, και με την επιστασία μου σαν υποψήφια Δήμαρχος και σαν επικεφαλής της παράταξής μας, δημιουργήθηκε, θα ολοκληρώσουμε, λοιπόν, την παρουσίασή του, σε ειδική εκδήλωσή μας και στην έδρα του Δήμου μας, στην πόλη της Άρτας μας!
   Έτσι, λοιπόν, όλο αυτόν τον καιρό,
είμασταν μπροστά στην δημόσια εικόνα μας,
σ’όλα τα μικρότερα αλλά και τα πιο σημαντικά που έγιναν.
Πιστεύουμε, ότι καμιά στιγμή οι συνδημότες μας δεν αισθάνθηκαν πως έλειπε η άποψή μας, πως δεν είμασταν δίπλα τους με σαφέστατη και ξεκάθαρη θέση,  πως ξέφυγε από την προσοχή μας κάτι σημαντικό.
   Με αυτή την έννοια, είναι σαφές πως τα αποψινά εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, έχουν απλά εθιμοτυπικό χαρακτήρα, μιας και στην πράξη έχουμε αρχίσει τον αγώνα αυτόν πολύ πριν, και τώρα είμαστε στην τελική ευθεία. Έτσι απλά, ανθρώπινα, να πάρουμε και την ευλογία, σύμφωνα με αυτά που μάθαμε και μεγαλώσαμε αλλά και την Αγάπη όλων σας.
Όμως όλα αυτά που είπαμε θα δικαιωθούν και θα είμαστε εκεί στο ραντεβού με την ιστορία του Δήμου μας, αν νικήσουμε…και η κύρια νίκη για τους Δημότες μας θα είναι η ανάλειψη της ευθύνης, να είμαστε η νέα δημοτική αρχή!
   Ξέρουμε ότι παραμένει ένας αγώνας δύσκολος, γιατί απέναντι έχουμε έναν μηχανισμό Δημοτικής εξουσίας, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Κι ακόμη, τελευταία μάλιστα, έχουμε και μια ακόμη συνταγή εκλογομαγειρικής, που με την συνδρομή μαϊμού εταιρειών δήθεν δημοσκοπήσεων, επιχειρεί να μας σερβίρει "ξαναζεσταμένες σούπες" του παρελθόντος, απ'αυτές που, και διοίκησαν και σερβιρίστηκαν στις προηγούμενες εκλογές, προβάλλοντας τον εαυτό τους σαν σίγουρο διεκδικητή του δεύτερου γύρου και επιλέγοντας τον δεύτερο αντίπαλο κατά την επιθυμία τους.
   Σεβόμαστε τις άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης, αλλά σε ‘μας πέφτει ο κλήρος να ανατρέψουμε, με την βοήθεια όλων, αυτή την κατάσταση στασιμότητας στον Δήμο μας.
Φίλοι και φίλες,
 τα δικά μας γκαλοπ, η κοινωνία που βοά, αποφάσισε κι έχει ήδη προκρίνει τον έναν σίγουρο για τον δεύτερο γύρο των εκλογών κι αυτοί είμαστε εμείς, χωρίς να επιλέγουμε τον δεύτερο. Δίνουν σε ‘μας, στην δική μας παράταξη, αυτή την σοβαρή ευθύνη της τελικής Ανατροπής.
για όσο καιρό μένει, κουβέντα την κουβέντα, άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι,
μπροστά για την τελική, την μεγάλη νίκη!...
είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε,
Να κάνουμε το άλμα στο μέλλον για τον τόπο μας,
Και θα δικαιωθούμε στ’ όνειρο!
Με σεβασμό και αγάπη ζητούμε την στήριξη και την συμμετοχή σας…
στην Άρτα της ζωής μας, θα είμαστε όλοι εκεί!" είπε στην ομιλία της η υποψήφια δήμαρχος Αρταίων Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]