[Eλλάδα]Τρία αδέρφια από την Κοζάνη δημιούργησαν το πρώτο οnline φορολογικό γραφείο στην Ελλάδα!

Μία πρωτότυπη και καινοτόμα πλατφόρμα, το πρώτο online φορολογικό γραφείο στην Ελλάδα δημιούργησαν τρία αδέρφια από την Κοζάνη.

Ο 21χρονος Θωμάς Περτσινίδης μαζί με τα αδέρφια του Δημήτρη και Γιώργο, έχοντας εμπνευστεί από το επάγγελμα του πατέρα τους αποφάσισαν να εξελίξουν το επάγγελμα του λογιστή, δημιουργώντας την ιστοσελίδα, Indima.gr, μια πρωτοπόρα πλατφόρμα- ιστοσελίδα, όπου μπορεί κάποιος να κάνει online τις φορολογικές του δηλώσεις μέσω του διαδικτύου 24 ώρες το 24ωρο.
«Επειδή το λογιστικό επάγγελμα απαιτεί τον πελάτη να παρευρίσκεται στο γραφείο του λογιστή και σκεφτήκαμε ότι θα μπορέσουμε να απαλλάσσουμε τους πελάτες από το να είναι παρόντες στο γραφείο του λογιστή τους δημιουργήσαμε το indima.gr», αναφέρει στο Thestival.gr ο Θωμάς.

Τα τρία αδέρφια κατάγονται από την Κοζάνη αλλά επέλεξαν την Θεσσαλονίκη για τις σπουδές τους. Ο Θωμάς είναι φοιτητής Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΠΑΜΑΚ. Ο Γιώργος Περτσινίδης, επίσης 21 ετών, σπουδάζει στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ, ωστόσο παρά τον κλάδο σπουδών που επέλεξε ασχολείται και με την προώθηση της ιστοσελίδας.

Ο 18χρονος Γιώργος φέτος θα δώσει Πανελλήνιες και η μεγάλη του αγάπη είναι η Πληροφορική, την οποία σκέφτεται να επιλέξει.  Εκτός από το διάβασμα ασχολείται και με το στήσιμο της ιστοσελίδας.

Το indima.gr δημιουργήθηκε πέρυσι από μία έμπειρη ομάδα φοροτεχνικών με πολυετή εμπειρία και έχει ως σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορολογούμενων. «Είναι εύκολο και γρήγορο και το καλύτερο όλα γίνονται από την άνεση του σπιτιού του πελάτη. Οι ενδιαφερόμενοι, αφού επισκεφθούν την ιστοσελίδα, επιλέγουν ένα από τα δεκάδες φορολογικά πακέτα και μπορούν να πληρώσουν μέσω τραπέζης ή PayPal», σημειώνει ο Θωμάς.

Ο χρήστης, αφού μπει στην ιστοσελίδα, indima,gr, θα πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό. Στη συνέχεια, επιλέγει ένα τα πακέτα που επιθυμεί, όπως είναι η φορολογική δήλωση εισοδήματος το (Ε9), το Ε2 που είναι για την μίσθωση της ακίνητης περιουσίας και τα προσθέτει στο καλάθι.

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ελέγχουν τα στοιχεία του πελάτη, ο οποίος στη συνέχεια θα πρέπει να επιβεβαιώσει τα στοιχεία, τα οποία θα αποτελέσουν την δήλωση του εισοδήματος, όπως για παράδειγμα, τι ποσά έχει, τι εισόδημα. Εν συνεχεία, ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και προχωράει στην πληρωμή του πακέτου, που έχει επιλέξει.

Όπως εξηγεί ο Θωμάς, αφού  εταιρεία τους εδραιωθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στόχος τους είναι αφού να δημιουργήσουν μία εφαρμογή στο κινητό για την πιο άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]