ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού :Η Φιλιππιάδα 'μίλησε”....

Η Φιλιππιάδα 'μίλησε”....

Έστειλε το πιο ενθουσιώδες, ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα νίκης της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ” από την πρώτη Κυριακή!


Με το πιο θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα αρκετών εκατοντάδων κατοίκων της Φιλιππιάδας αλλά και ολόκληρου του Δήμου Ζηρού, έπεσε η αυλαία των ανοιχτών προεκλογικών συγκεντρώσεων της παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το Δήμο Ζηρού”. Η κεντρική ομιλία του Νικόλαου Καλαντζή ολοκληρώθηκε μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα. Πλήθος κόσμου που ανάγκασε τον νυν και υποψήφιο Δήμαρχο Ζηρού να παραδεχτεί ότι πρώτη φορά μιλάει σε ένα τόσο μεγάλο κοινό, έστειλε το πιο δυναμικό και ηχηρό μήνυμα νίκης της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για το Δήμο Ζηρού” από την πρώτη Κυριακή.
Το πιο σημαντικό: Η νέα γενιά της πόλης ήταν παρούσα και άκουσε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Καλαντζή, ότι: “Δίνουμε τη μάχη της νέας γενιάς” και φυσικά τον καταχειροκρότησε.
Ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού, αφού υπενθύμισε την ιδιαίτερα επιβαρυμένη από κάθε άποψη, κατάσταση που παρέλαβε η σημερινή διοίκηση τον Δήμο, τα τιμολόγια της ύδρευσης που ταλαιπώρησαν αναίτια πάρα πολλούς συμπολίτες, της αναθέσεις έργων από τηλεφώνου και προφορικά και πολλά άλλα, καυτηρίασε ατασθαλίες και σοβαρές αδυναμίες που παρατηρούνταν με κυριότερη την απώλεια της αξιοπιστίας των δημοτών απέναντι στον Δήμο, μίλησε για τις δεκάδες δικαστικές αποφάσεις που εξακολουθούν να φτάνουν στις υπηρεσίες του Δήμου για βάρη και εκκρεμότητες εκείνης της περιόδου, μίλησε όμως και για τα πολλά και σημαντικά έργα που έγιναν στη Δ.Ε. Φιλιππιάδας αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο Ζηρού. Αναφέρθηκε στα όσα σημαντικά έγιναν στον Πολιτισμό, με την οργάνωση του “Πολιτιστικού Καλοκαιριού” του Μαγικού Χωριού” του Συμποσίου Γαστρονομίας”, συναυλιών, της λειτουργίας πολύ σύντομα δημοτικής βιβλιοθήκης, καθώς και της δημιουργίας του 'σπιτιού του τοπικού καλλιτέχνη”, της λειτουργίας αίθουσας καλλιτεχνικών δημιουργημάτων και εκθεμάτων στο ανακαινισμένο Παλαιό Δημαρχείο Φιλιππιάδας, ενώ υπογράμμισε την άψογη συνεργασία με τους συλλόγους, Προανήγγειλε τη δημιουργία Κέντρου Πολιτισμού στην Πλατεία Παπανδρέου μαζί με μία σειρά άλλων έργων ανάπλασης της Πλατείας.
Για τον Αθλητισμό αναφέρθηκε στις ανακαινίσεις στα γήπεδα Τένις της Φιλιπιπιάδας και στον Αθλότοπο Θεσπρωτικού, τις ανακαινίσεις των γηπέδων ποδοσφαίρου, των αθλητικών
εγκαταστάσεων των Σχολείων, την κατασκευή 22 πιστοποιημένων Παιδικών χαρών και πολλά ακόμη. Προανήγγειλε την κατασκευή καινούργιου Παιδικού Σταθμού στη Φιλιππιάδα, υπόγειου πάρκινγκ 40 θέσεων και ανάπλαση της Πλατείας Καραμανλή, υπογράμμισε την Κοινωνική Πολιτική του Δήμου, όπου η φροντίδα προς την τρίτη ηλικία εκφράστηκε μέσα από την ίδρυση και λειτουργία δύο νέων δομών ΚΑΠΗ, με την ενίσχυση του προγράμματος 'ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ' αλλά και άλλες δράσεις. Αναφέρθηκε στην ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου με περισσότερους από 100 ωφελούμενους, την ίδρυση του Κέντρου Κοινότητας για τη στήριξη των κατοίκων, υπογράμμισε τις προσπάθειες που έγιναν για την στήριξη του πρωτογενή τομέα και των αγροτών, οι οποίες θα συνεχιστούν με ασφαλτοστρώσεις όλων των αγροτικών οδοποιών αλλά και την αναδιοργάνωση σε νέες βάσεις του Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Επιπλέον αναφέρθηκε στην κατασκευή της εισόδου της πόλης της Φιλιππιάδας από την Καμπή, ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο που έχει δημοπρατηθεί, τα έργα στα δίκτυα ύδρευσης τα οποία θα συνεχιστούν μέσω προγράμματος ύψους 1,5 εκ. Ευρώ που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος, τις αναπλάσεις Πλατειών και δρόμων, στον οδοφωτισμό και των φωτισμό του Δήμου, στην εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης, στην τοποθέτησης των πρώτων υπόγειων κάδων στη Φιλιππιάδα και άλλα.
Ζήτησε από τον κόσμο καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή και να κλείσει τα αυτιά του σε ψεύτικες υποσχέσεις, λασπολογία και σε κάθε είδους παραπλανητικές πρακτικές που μπορεί να χρησιμοποιήσει η αντίπαλη παράταξη για να υφαρπάξει την ψήφο.
“Δεν γυρίζουμε πίσω, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας οδηγήσει και πάλι στην αδράνεια και το τέλμα και το περιθώριο. Βαδίζουμε δυναμικά μπροστά και μόνο μπροστά” τόνισε χαρακτηριστικά.
Επίσης κάλεσε τους πολίτες να κρίνουν τα δύο προγράμματα, να διαβάσουν το πρόγραμμα της αντίπαλης παράταξης, διότι έχει σημεία που είναι για γέλια, όπως για παράδειγμα ότι θα μειώσει τη φορολογία των αγροτών, κάτι που όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελεί αρμοδιότητα της Πολιτείας, ή ότι θα επιδιώξει την επαναλειτουργία δημόσιων υπηρεσιών και Τραπεζών όταν η ίδια ήταν 'απούσα' όταν αυτές έφευγαν από την περιοχή και το πιο αστείο, ότι θα συγκροτήσει γραφείο ειδικών για την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων όταν ο Δήμος τα τελευταία πέντε χρόνια έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στην απορροφητικότητα προγραμμάτων και έχει δημοπρατήσει έργα ύψους 46 εκ. Ευρώ.
Κλείνοντας ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής, παρουσίασε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού το ψηφοδέλτιο της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για τον Δήμο Ζηρού” καθώς και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιππιάδας. Ζήτησε από τον κόσμο εκτός από το πρόγραμμα να κρίνει και να συγκρίνει και τα δύο ψηφοδέλτια, υπογραμμίζοντας ότι το ψηφοδέλτιο της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ” έχει στελέχη, ικανά, έντιμα, με κοινωνική προσφορά, και διάθεση να εργαστούν σκληρά για τον τόπο και όχι για για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελή ή αλλότρια συμφέροντα. 


ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]