ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Το "Μέτωπο Δράσης" για τις Δημοτικές Εκλογές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Το ΜΕΤΩΠΟ ΔΡΑΣΗΣ χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, όλους τους αγωνιστές της δουλειάς και του μόχθου, που μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες για το εργατικό λαϊκό κίνημα, στήριξαν με την ψήφο και τον αγώνα τους, προεκλογικά το ΜΕΤΩΠΟ ΔΡΑΣΗΣ.
Δώσαμε έναν τίμιο, συλλογικό και μαχητικό αγώνα κόντρα και ενάντια στα συμφέροντα που λυμαίνονται δεκαετίες ολόκληρες, τον εργαζόμενο λαό, μέσω της υπερφορολόγησης των παροχών υπηρεσίας του Δήμου.
Σταθήκαμε μπροστάρηδες και ενάντια στην εκμετάλλευση και καταλήστευση του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων (ΒΙΚΟΣ-ΖΑΓΟΡΙ) καθώς και σε κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα που ερχόταν σε αντίθεση με τα συμφέροντα της εργαζόμενης πλειοψηφίας και του Γιαννιώτικου λαού.
Ήταν μια επιλογή για την οποία μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε. Αυτό είχε σαν φυσικό επακόλουθο, τον  αποκλεισμό μας από τα ΜΜΕ (ραδιόφωνο-τηλεόραση), αλλά και έναν διαρκή πόλεμο από τις καθεστωτικές δυνάμεις, όπου το μόνο που μπορεί να καταλαβαίνουν από δημοκρατία, φτάνει μόνο μέχρι το επίπεδο της φίμωσης διαφορετικών φωνών.
Δυστυχώς η παράταξή μας δεν μπόρεσε να πάρει το απαραίτητο ποσοστό ψήφων, που θα έδινε τη δυνατότητα στην εκπροσώπησή στο ΔΣ με ότι αυτό συνεπάγεται. Καλούμαστε πλέον από πιο δυσμενείς όρους, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, μέχρι την πλήρη υλοποίηση των στόχων μας.
Γιαννιώτες – Γιαννιώτισσες
Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας, βρίσκονται αντιμέτωποι 2 επικεφαλείς, που γεννήθηκαν από την ίδια μήτρα και όπου στα βασικά και κυρίαρχα ζητήματα, η συμφωνία, η σύμπλευση και η συναίνεση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο είναι εξασφαλισμένη από τον 1ο γύρο.
Στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών στις 2 Ιούνη, τα διλήμματα που θα πέσουν στο τραπέζι, από τις κυρίαρχες παρατάξεις, είναι πολλά και θα υπάρξει μεγάλη πίεση, για να εγκλωβιστούν εκ νέου οι ψηφοφόροι.
Οι δύο υποψήφιοι όμως, έχουν δεσμευτεί με τα προγράμματά τους και τις τοποθετήσεις τους ότι:
1. Δεν θα μειώσουν την τιμή του νερού τουλάχιστον κατά 50%
2. Δεν θα μειώσουν τα δημοτικά τέλη και τους φόρους, με την κατάργησή τους για άνεργους, μετανάστες, άτομα με ειδικές ανάγκες, απλήρωτους εργαζόμενους
3. Δεν θα φτιάξουν ένα δημόσιο, σύγχρονο, ασφαλές και φθηνό συγκοινωνιακό σύστημα μέσων μαζικής μεταφοράς.
4. Δεν θα φτιάξουν ράμπες προσπέλασης των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα σ΄όλη την πόλη, καθώς και δημόσιες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και δημόσιους κοινόχρηστους χώρους
Το ΜΕΤΩΠΟ ΔΡΑΣΗΣ καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, να γυρίσουν την πλάτη τους στα ψευτοδιλήμματα των δεύτερων εκλογών και να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]