Δημήτρης Γιολδάσης:Ο υποψήφιος δήμαρχος Ζηρού σε χωριά της περιοχής

Με ένα ζεστό καλωσόρισμα υποδέχθηκαν τον υποψήφιο δήμαρχο για τον Δήμο Ζηρού, κ. Δημήτρη Γιολδάση, οι πολίτες στα χωριά Μελιανά, Πολυστάφυλο, Άσσο και Νικολίτσι, κατά την επίσκεψή του, χθες Τρίτη 14/05.
Οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών, αφού εξέφρασαν με θέρμη την υποστήριξή τους στον συνδυασμό "ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ", δήλωσαν παράλληλα την απογοήτευσή τους για την νυν δημοτική αρχή η οποία έχει σχεδόν ξεχάσει την ύπαρξή τους.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του στα τέσσερα αυτά χωριά, ο κ. Γιολδάσης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του,  είχε την ευκαιρία να ακούσει τους προβληματισμούς των κατοίκων, με την συζήτηση να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο μείζον θέμα της υδροδότησης, το οποίο όχι μόνο δε λύθηκε αλλά αντίθετα επιδεινώθηκε την τελευταία πενταετία, όπως του τόνισαν χαρακτηριστικά. Οι απαντήσεις που πήραν για την λύση του συγκεκριμένου προβλήματος, από τη στιγμή που ο ίδιος θα πάρει τα ηνία του Δήμου, τους άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους.
"Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα όλων, και θα είμαστε εδώ και όλη την διάρκεια της θητείας μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Γιολδάσης.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]