Γερμανοί και Κινέζοι αλεξιπτωτιστές....στα Ιωάννινα![βίντεο]

Εντυπωσιακές εικόνες στον ουρανό των Ιωαννίνων ,θέα που "κόβει "την ανάσα για  Γερμανούς και Κινέζους αλεξιπτωτιστές    στο πιο ωραίο σημείο του λεκανοπεδίου !
"Πέρυσι στα Ιωάννινα υποδεχθήκαμε αθλητές από το Χόνκ  Κόνγκ ,φέτος υποδεχόμαστε Κινέζους και Γερμανούς .Απογειώνονται από την πίστα στους Λιγκιάδες σε υψόμετρο 1300 μέτρων και προσγειώνονται στο πεδίο στους Λογγάδες ."σημείωσε ο ΓΓ της  Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων ,κ.Στάθης Σιούτης .
 Η συγκεκριμένη δράση   που πραγματοποίησαν  οι σχολές αλεξιπτωτου πλαγιάς Olympic Wings και Fly & Fun σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων αποτέλεσαν   μια χρυσή ευκαιρία για την προώθηση του εν λόγω αθλήματος αλλά και  για τη μελλοντική  προσέλκυση περισσότερων τουριστών και αθλητών που ασχολούνται με το άθλημα αυτό ,υπογράμμισε ο κ.Σιούτης .
Όσο για τους συμμετέχοντες , πήραν  στις "αποσκευές" τους τις καλύτερες εντυπώσεις αφού βρέθηκαν  στο πιο όμορφο σημείο της πόλης ,πάνω από το νησί της κυρά Φροσύνης και την Παμβώτιδα !
Ο Στέλιος Μακροβασίλης από τη Σχολή Olympis Wings σε δηλώσεις του υπογράμμισε τα  θετικά που αποκόμισαν  όσοι  πήραν μέρος σε αυτή την εντυπωσιακή  άσκηση  ,το διήμερο 15,16 του Μάη  και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι την επόμενη χρονιά ο κόσμος που θα συμμετάσχει θα είναι ακόμη περισσότερος !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]