Συντάξεις Χηρείας:Ο καθοριστικός ρόλος της Ένωσης Αστυνομικών Ιωαννίνων

     και η   ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α

Μια κατάφορη αδικία, αυτή του άρθρου 12 ν.4387/2016, γνωστού σε όλους μας ως «νόμου Κατρούγκαλου» που αφορούσε τις συντάξεις χηρείας, διορθώθηκε μόλις προ ολίγων ημερών με την ψήφιση του ν.4611/2019.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, ήταν αυτή η οποία πρώτη ανέδειξε το ζήτημα, πρωτοστατώντας στην διεκδίκηση της απαιτούμενης νομοθετικής ρύθμισης ως τη θετική της κατάληξη στο πλευρό του συλλόγου ΑΞ.Ι.Α. (Αξιοπρέπεια, Ισότητα, Αλληλεγγύη).
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, σε συναντήσεις με πολιτικά κόμματα και φορείς επεσήμανε την εν λόγω αδικία, ενώ με έγγραφά της και δελτία τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προέβαλε το ζήτημα κάνοντας ευρέως γνωστό πως αφορά το σύνολο των εργαζομένων της χώρας σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και όχι  αποκλειστικά τους εργαζομένους στα σώματα ασφαλείας.
Η ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α. προς την Ομοσπονδία μας η οποία εξάρει την καθοριστική της συμβολή με ιδιαίτερη μνεία προς το πρόσωπο του προέδρου της κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, καταδεικνύει αν μη τι άλλο την αλληλεγγύη, την δυναμική αλλά και την μαχητικότητα την οποία επέδειξε το συνδικαλιστικό μας κίνημα.  Αποδεικνύει περίτρανα πως ο συνδικαλισμός στα σώματα ασφαλείας πέραν των πολύτιμων υπηρεσιών που αποδεδειγμένα προσφέρει στα μέλη του είναι δίπλα στην κοινωνία, ενώ με την ξεκάθαρη στάση του και την επίμονή  του στο δίκιο στηρίζει έμπρακτα τον Έλληνα πολίτη.
     Η νίκη αυτή η οποία ενισχύει την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πολίτη και Αστυνομίας, ανήκει πρωτίστως στα μέλη του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. Είναι όμως και δική μας νίκη, νίκη σύσσωμου του συνδικαλιστικού μας κινήματος το οποίο συντονισμένα, με σχέδιο, συλλογική δράση, δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα, μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]