Ανεξάρτητη Δημ.Πρωτοπορία:Επίσκεψη σε Λογγάδες – Βασιλική – Καστρίτσα – Κατσικά

Με την επίσκεψη σε Λογγάδες – Βασιλική – Καστρίτσα – Κατσικά έκλεισε ο κύκλος επισκέψεων των υποψηφίων συμβούλων της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ στο δημοτικό διαμέρισμα Παμβώτιδος. Και σε αυτές τις δημοτικές κοινότητες ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Γκόντας με τους υποψήφιους  συμβούλους,έγιναν αποδέκτες της δυσαρέσκειας από την πλήρη εγκατάλειψη και αδιαφορία από την Δημοτική Αρχή όλα τα προηγούμενα χρόνια. Καμιά μέριμνα δεν έχει ληφθεί για όλους εκείνους που ασχολούνται με τις καλλιέργειες  ή την κτηνοτροφία, αφού υπολείπονται από ανάλογες υποδομές, όπως είναι η οδοποιία, ο φωτισμός και η αποκομιδή των σκουπιδιών. Διαμαρτυρία έντονη  υπήρχε για την συγκοινωνία και κυρίως της περιοχής Κατσικά , η  οποία είναι αποκομμένη από Πανεπιστημίο  και Νοσοκομείο όπως είπαν χαρακτηριστικά
«Είναι ντροπή σε αυτή την εποχή μια γειτονιά της πόλης, όπως είναι ο Κατσικάς και όλες οι άλλες δημοτικές κοινότητες να ζουν την πλήρη εγκατάλειψη. Λίγα λεπτά από το κέντρο των Ιωαννίνων και παρά τις υποσχέσεις προηγούμενων Δημοτικών Αρχών για ανάπτυξη όλα είναι σταματημένα χωρίς να δίνεται  καμιά εξήγηση στους κατοίκους. Να θυμίσω ότι ως Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Ιωαννιτών ήμουν εκείνος που υπέγραψα την σύμβαση μεταξύ Δήμου Παμβώτιδας και Δήμου Ιωαννιτών για την αποδοχή των λυμάτων στο βιολογικό καθαρισμό, πράξη που επέτρεψε την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου. Παρά τις φωνές της τότε αντιπολίτευσης στο Δήμο είπαμε ΝΑΙ στο έργο για να προστατευτεί  ολόκληρη η περιοχή από τα λύματα και κυρίως η λίμνη μας» είπε ο Ν. Γκόντας σε ομιλία του στο παλιό Δημαρχείο Κατσικά.
Η επίσκεψη στην Παμβώτιδα έκλεισε την Πέμπτη το βράδυ με επίσκεψη σε όλα τα καταστήματα Κατσικά κατά μήκος της κεντρικής οδού όπου ο Νίκος Γκόντας έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες, οι οποίοι του μετέφεραν τα δικά τους  παράπονα για τα προβλήματα που βιώνουν σε περιόδους κρίσης με κυριότερο τους ζήτημα της ανεργίας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]