Κόνιτσα:“Ο Τόπος που θέλω να ΖΩ”: Με επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων και η σύνθεση του ψηφοδελτίου

Πραγματοποιήθηκε στις 12/5/2019 με επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης των προγραμματικών θέσεων και η σύνθεση του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κόνιτσας “Ο Τόπος που θέλω να ΖΩ”.
Με παρουσία πλήθους πολιτών και εκπροσώπων θεσμών, φορέων και συλλογικοτήτων από όλο το δημοκρατικό φάσμα, που είχαν προσκληθεί επίσημα, έγινε η παρουσίαση από τον υποψήφιο δήμαρχο Σπανό Βασίλη, των θέσεων και των προτάσεων για την πορεία του Δήμου Κόνιτσας. Προτάθηκαν νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και νέες πολιτικές με καθαρότητα απέναντι στους πολίτες και τους φορείς του τόπου.
Χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους ο κος Σπανός τόνισε ότι «Δεσμευόμαστε με εντιμότητα, ικανότητα, όραμα και με την εγγύηση των προσώπων που υποστηρίζουν το ψηφοδέλτιό μας, να υπηρετήσουμε με πάθος και ανιδιοτέλεια το κοινό συμφέρον του τόπου μας απαλλαγμένοι από κομματικές, οικονομικές, εργολαβικές και όποιου άλλου είδους εξαρτήσεις βαραίνουν τη μέχρι τώρα “πελατειακή πολιτική” της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]