Θερμή υποστήριξη στον υποψήφιο Δήμαρχο Ζηρού Ν.Καλαντζή στην Αθήνα

Με θερμή την υποστήριξη των ετεροδημοτών η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Νικόλαου Καλαντζή στην Αθήνα.


Με τη θερμή υποστήριξη των ετεροδημοτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου η ομιλία του Δημάρχου Ζηρού και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Νικόλαου Καλαντζή, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας στην Αθήνα.
Ο κ. Καλαντζής αφού ευχαρίστησε τους κάλεσε τους δημότες να στηρίξουνε με όλες τους τις δυνάμεις την παράταξη “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού” προκειμένου να μην ανακοπεί η πορεία προς τα εμπρός που έχει ξεκινήσει το 2014 και να δώσουν στον τόπο το μέλλον που του αξίζει.
Ο Δήμαρχος Ζηρού, έκανε έναν συνοπτικό απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής, μίλησε για τα μεγάλα αλλά και τα μικρότερα έργα που πραγματοποιήθηκαν σε Φιλιππιάδα, Θεσπρωτικό, αλλά και σε κάθε Τοπική Κοινότητα ξεχωριστά. Αναφέρθηκε στον τρόπο που κινήθηκε η διοίκηση με τον σχεδιασμό, την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση των έργων, υπογράμμισε τη συνέπεια λόγων και έργων που διέκρινε τη διοικητική θητεία, τη μεγάλη απορροφητικότητα χρηματοδοτικών προγραμμάτων, καθώς είναι πλέον γνωστό ότι ο Δήμος Ζηρού τα τελευταία πέντε χρόνια έχει δημοπρατήσει έργα άνω των 46 εκ. Ευρώ, που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα ενός Δήμου με τον πληθυσμό και την έκταση που έχει ο Δήμος Ζηρού. Τόνισε ιδιαίτερα τη μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία του κόσμου απέναντι στον Δήμο, μετά το γνωστό σκάνδαλο με το νερό και όλα όσα αρνητικά 'κληρονόμησε' η προηγούμενη διοίκηση στη σημερινή. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα της νέας αυτοδιοικητικής πορείας και ξεδίπλωσε το όραμά του για έναν Δήμο με άρτιες υποδομές, κοινωνικές δομές, δρόμους ασφαλτοστρωμένους προς κάθε καλλιέργεια ή κτηνοτροφική μονάδα, για Παιδικές χαρές σε κάθε χωριό, για αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης, των Σχολείων, των Αθλητικών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία νέων χώρων άθλησης, τον Πολιτισμό και άλλα. 
Η ομιλία του Δημάρχου διεκόπη και το κλίμα φορτίστηκε συγκινησιακά, όταν στην αίθουσα προσήλθε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γιάννος, αγωνιστής και νικητής από την περιπέτεια της υγείας του.

Γιάννος: “Με το χέρι στην καρδιά ψηφίχω Καλαντζή”

Ο Γιάννος παίρνοντας τον λόγο, όταν έκλεισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος ο Δήμαρχος Ζηρού και εκ νέου υποψήφιος Νικόλαος Καλαντζής, μεταξύ άλλων ανέφερε: “Το δίλημμα αυτών των εκλογών στον Δήμο μας είναι Καλαντζής ή Γιολδάσης. Με το χέρι στην καρδιά σας λέω Καλαντζής. Γνωρίζω τον ακέραιο χαρακτήρα του, το ήθος και την ευγένεια που τον διακρίνουν, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του σε ότι καταπιάνεται”. 
Στο τέλος της ομιλίας έγινε παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του ψηφοδελτίου “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού”, που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.


ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]