Κάλεσμα Μιχάλη Πλιάκου για νίκη από την πρώτη Κυριακή



Κάλεσμα στις δημότισσες και τους δημότες του Δήμου Ζίτσας να δώσουν μια έντιμη νίκη με την ψήφο τους από την πρώτη Κυριακή» απήυθυνε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος  Μιχάλης Πλιάκος, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση  της «Έντιμης Πολιτείας» στην Ελεούσα το βράδυ της Παρασκευής (24/05/2019).
«Δώστε ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που με νοοτροπίες του παρελθόντος θέλουν να κρατήσουν το Δήμο ουραγό» τόνισε ο κ. Πλιάκος προσθέτοντας, «μην επιτρέψουμε να πάει χαμένη η προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί πριν πέντε χρόνια. Δώστε μας τη δύναμη, να συνεχίσουμε. Να κάνουμε την ψήφο σας, ψήφο δημιουργίας. Απόψε στέλνουμε μήνυμα νίκης. Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη από την πρώτη Κυριακή».
Ο Δήμαρχος Ζίτσας και εκ νέου υποψήφιος, στη διάρκεια της ομιλίας  ευχαρίστησε τους πολίτες που στις προηγούμενες εκλογές εμπιστεύτηκαν στον ίδιο και στα μέλη της παράταξής του τη διοίκηση του Δήμου Ζίτσας. «Για μας η εμπιστοσύνη αυτή, αποτέλεσε συμβόλαιο τιμής  μαζί σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλιάκος και υπογράμμισε: «Με συνεχή και επίπονη προσπάθεια καταστήσαμε το Δήμο Ζίτσας ισχυρό. Όσο  και αν αυτό ενοχλεί τους αντιπάλους μας. Εμείς είμαστε εδώ.  Παίρνουμε δύναμη  από τη δική σας στήριξη και βοήθεια. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε. Ο Δήμος μας, ο Δήμος Ζίτσας δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά στη θέση του ουραγού. Μπροστάρης και πρωτοπόρος όπως είναι στα χρόνια της θητείας μας, θα συνεχίσει  να διεκδικεί  όλα όσα δικαιούται για το συμφέρον μόνο των δημοτών. Μπορεί και πρέπει να ανοίξουμε οριστικά το δρόμο προς το μέλλον. Η αποψινή σας παρουσία εδώ δεν αφήνει καμιά αμφιβολία. Εμείς είμαστε το νέο. Πάμε δυνατά  για ένα Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό. Για ένα Δήμο αυτάρκη και αυτοχρηματοδοτούμενο με πολίτες περήφανους που ζουν σ’ αυτόν».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Δήμαρχος Ζίτσας και εκ νέου υποψήφιος Μιχάλης Πλιάκος δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης του έργου της Δημοτικής Αρχής έστειλε σαφή μηνύματα προς όσους το  επικρίνουν  λέγοντας: «Όλο αυτό το διάστημα ακούσαμε πολλά. Κατηγορηθήκαμε, μη έχοντας κάτι άλλο να μας ασκήσουν κριτική, πως δεν διοικήσαμε με σχέδιο και προγραμματισμό. Αλήθεια, που είναι το δικό τους σχέδιο; Εμείς τους απαντάμε με τα έργα μας.
Τα έργα μας είναι το δικό μας αποτύπωμα. Αυτά που εσείς γνωρίζετε στην καθημερινότητά σας και όχι μέσα από μακέτες όπως ισχυρίζονται. Γιατί ναι σε αυτό το βαθμό προπαγάνδας έφτασαν. Τις φωτογραφίες των έργων που είδατε και εσείς να περνούν στην οθόνη πίσω μου, τις «βάφτισαν» μακέτες. Μακέτες, οι δρόμοι που περνάτε καθημερινά. Μακέτες, οι πιστοποιημένες παιδικές χαρές που παίζουν τα παιδιά μας. Μακέτα, και η πλατεία δίπλα μας. Αυτό τους βολεύει και τους εξυπηρετεί. Ο κόσμος όμως έχει και μνήμη και κρίση.
Αρκετοί θα θυμούνται την εικόνα που είχε η πλατεία το 2014, ένα υπαίθριο παρκινγκ κάθε λογής αυτοκινήτων και χώρος όπου ομάδες ατόμων έστηναν τσαντίρια.  Αυτή ήταν η εικόνα του τότε. Σήμερα, αδιαμφισβήτητα  είναι ένα έργο στολίδι για ολόκληρο το λεκανοπέδιο. Μια πλατεία που την επισκέπτονται και τη χαίρονται καθημερινά εκατοντάδες δημότες και επισκέπτες όλων των ηλικιών.
Βλέπετε, ποτέ  δεν είχαν γίνει τόσα πολλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Πάνω από 20 εκατ. ευρώ για έργα σε κάθε γωνιά του Δήμου και στις πέντε Δημοτικές Ενότητες, για όλους τους πολίτες. Έργα που αφορούν όλους τους τομείς (Υποδομές, Περιβάλλον, Αγροτική Ανάπτυξη, Κοινωνική πολιτική, Σχολικές  και αθλητικές Υποδομές, Πολιτισμό, Τουρισμό ). Έργα που καθιστούν το Δήμο μας σύγχρονο, λειτουργικό και πρωτοπόρο και τους δημότες υπερήφανους που ζουν σ’ αυτόν».
Ακολούθως, ο κ. Πλιάκος παρουσίασε επιγραμματικά το πρόγραμμα της παράταξής του για την επόμενη θητεία, το οποίο διαρθρώνεται σε τέσσερις (4) βασικούς άξονες, με έργα που χρηματοδοτούνται από συγκεκριμένες πηγές, δίνοντας έμφαση:
στην προστασία του περιβάλλοντος,
στην περαιτέρω στήριξη και ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής,
στην περαιτέρω βελτίωση των αθλητικών υποδομών,
στην ανάπτυξη του τουρισμού,
στην ανάδειξη του πολιτισμού,
στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου προς τους πολίτες.
«Πέντε χρόνια τώρα δεν λειτουργούσαμε με στόχο τις εκλογές. Εργαζόμαστε και αγωνιζόμαστε αδιάκοπα με εντιμότητα, ειλικρίνεια και πάνω απ’ όλα με  ήθος, για να καταστήσουμε το Δήμος Ζίτσας μπροστάρη των εξελίξεων», υπογράμμισε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Μιχάλης Πλιάκος. 
Κλείνοντας την ομιλία του απηύθυνε κάλεσμα προς όλους να προσέλθουν στις κάλπες λέγοντας: «Σας θέλουμε όλους κοντά μας στις 26 Μαΐου. Τώρα γνωρίζετε, πως και ξέρουμε και μπορούμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε. Γι’ αυτό ζητάμε ξανά τη θετική σας ψήφο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, για να οδηγήσουμε  το Δήμο μας, το Δήμο Ζίτσας στο αύριο!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]