Δωρεάν άσκηση στο υπαίθριο γυμναστήριο της πλατείας Δημαρχείου στην Ελεούσα

Υπαίθρια όργανα γυμναστικής τοποθετήθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου στην Ελεούσα και βρίσκονται πλέον στη διάθεση όλων των δημοτών αλλά και των επισκεπτών που επιθυμούν να γυμναστούν και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.
Στόχος της πρωτοβουλίας της Δημοτικής Αρχής, με τη λειτουργία οργάνων άθλησης στο φυσικό περιβάλλον, είναι η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η ανέξοδη άθληση όλων των πολιτών ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα, με ασφάλεια και σιγουριά.
Τα υπαίθρια όργανα τοποθετήθηκαν εντός της πλατείας του Δημαρχείου, είναι διαθέσιμα για το κοινό, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται σε αυτά. Λόγω της ανατομίας και της κατασκευής των οργάνων δεν απαιτείται η παρουσία και καθοδήγηση γυμναστή, αλλά γίνεται με ευθύνη των ασκούμενων.
«Αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και ευκαιρία, προωθούμε το μαζικό αθλητισμό και καλούμε τους πολίτες να εντάξουν την άθληση στην καθημερινότητά τους, καθώς και να προσέχουν και να προστατεύουν τα όργανα από βανδαλισμούς και καταστροφές,» τονίζει ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος επισημαίνοντας πως στο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία και νέων ανοικτών χώρων άθλησης, τοποθετώντας όργανα εκγύμνασης εξωτερικού χώρου σε ελεύθερους δημόσιους χώρους, και άλλων Τοπικών Κοινοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]