ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Άρτα:Η Ριζοσπαστική Δημ.Αλλαγή για τις για τις "πρακτικές του κ.Τσιρογιάννη"

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, δυστυχώς είναι η τρίτη φορά που αναγκαζόμαστε  να καταγγείλουμε την απαράδεκτη πρακτική του δημάρχου  Χρ. Τσιρογιάννη, ο οποίος με χρήματα του Δήμου Αρταίων, όλων εμάς δηλαδή, επιδιώκει να κάνει  την προσωπική του  προπαγάνδα και το επικοινωνιακό του παιχνίδι, ενόψει των  δημοτικών εκλογών.
Μετά τα φυλλάδια που διένειμε μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΑ, τους προηγούμενους μήνες, στα οποία προπαγάνδιζε το «έργο» του σε υποδομές και κοινωνική πολιτική, με χρήματα και πάλι του Δήμου Αρταίων, όλων εμάς δηλαδή, έφτασε στο σημείο στις αρχές της προηγούμενης (Μεγάλης) εβδομάδας, να διανείμει, προφανώς  με χρήματα του Δήμου, ένα φυλλάδιο, καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα , με τίτλο «50 παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας στο Δήμο Αρταίων», το οποίο  φέρει το λογότυπο του Δήμου Αρταίων και στο οποίο επικαλείται έργα καθημερινότητας, πολλά εκ των οποίων αφορούν απλώς τη συντήρηση δημοτικών χώρων και εγκαταστάσεων, τα οποία ο κάθε δήμαρχος σε κάθε πόλη ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να κάνει στο πλαίσιο της διευθέτησης  των καθημερινών λειτουργιών του Δήμου.
Τυμπανοκρουσίες και επιδείξεις λοιπόν για ποιο πράγμα? Για το αυτονόητο? Για την συντήρηση παιδικών χαρών, πρασίνου και αθλητικών εγκαταστάσεων, για δρόμους κι αυλάκια? Σπουδαίο κατόρθωμα κ. Δήμαρχε, άξιο επίδειξης και προβολής, με έξοδα μάλιστα, όχι από την τσέπη τη δική σας ή της παράταξής σας, αλλά από την τσέπη τη δική μας.
Η προεκλογική σας καμπάνια κ. δήμαρχε, με χρήματα του Δήμου, με φυλλάδια που διανέμονται στο εκλογικό σας κέντρο με το λογότυπο του Δήμου, εκτός από ενέργεια απαράδεκτη και οικονομικά επιβαρυντική για τους πολίτες, είναι επιπλέον απολύτως αντιδεοντολογική και ανέντιμη απέναντι στους συνυποψηφίους σας, παραβιάζοντας ακόμη και  τους στοιχειώδεις κανόνες της εκλογικής μάχης. Δείχνει  το ύφος και το ήθος της πολιτικής σας. Μην αμφιβάλετε όμως ότι θα μείνει ατιμώρητη. Οι αρτινοί πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση!   
Άρτα, 2-5-2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Υποψήφια Δήμαρχος – ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]