Ιωάννινα:Παρατάξεις καταδικάζουν την επίθεση στο εκλογικό κέντρο του Λάζαρου Νάτση

Λαικη συσπειρωση Ιωαννινων
Η Κ.Ο. Ιωαννίνων του ΚΚΕ και οι υποψήφιοί της στους Δήμους και την Περιφέρεια με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης καταδικάζουν τέτοιου είδους ενέργειες, όπως το περιστατικό που έλαβε χώρα στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή» του υποψήφιου δημάρχου κ. Νάτση. 
Σε κάθε περίπτωση, τέτοιες ενέργειες αποπροσανατολίζουν από το πραγματικό επίδικο αυτών των εκλογών και καμία σχέση δεν έχουν με τον αναγκαίο οργανωμένο αγώνα κατά των πολιτικών που πλήττουν το λαό μας.


Κάθε πράξη βίας βρίσκει κάθετα αντίθετη την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και κρίνεται καταδικαστέα. Πέρα για πέρα βανδαλιστική η επίθεση στο εκλογικό κέντρο στην Δημοτική παράταξη «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή» καθόλου δεν τιμούν τα χρηστά ήθη του συνόλου των πολιτών της πόλης μας και σαν τέτοια την καταδικάζουμε απερίφραστα. Θεωρούμε ότι είναι η πρώτη και τελευταία τέτοια πράξη και ότι δεν είναι σε θέση μια τέτοια ασυνήθιστη πράξη βανδαλισμού να δυναμιτίσει το κλίμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου. Καλείται κάθε εχέφρων πολίτης να πράξει το ίδιο. 
Η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση αγνώστων και τον βανδαλισμό του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Λάζαρου Νάτση.
Πρόκειται για ενέργεια που δεν συνάδει με τον πολιτικό πολιτισμό, τη δημοκρατία και το ήπιο προεκλογικό κλίμα.
Το ήπιο προεκλογικό κλίμα έχουμε υποχρέωση όλοι να το διαφυλάξουμε για το καλό της πόλης και των πολιτών. Αποτελεί προϋπόθεση ώστε να αναπτυχθεί γόνιμος διάλογος και να δοθεί χώρος για την ανταλλαγή απόψεων με τους συνδημότες μας.
Τέτοιες ενέργειες πρέπει να βρουν απέναντί τους όλες τις παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών.
«Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»



Η Δημοτική Παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχτηκε το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Γιάννενα Πολίτες για την ανατροπή».
Ο βανδαλισμός αυτός είναι μια πράξη απέναντι στη δημοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.
Είναι μια πράξη που δεν πρέπει να μας φοβίζει αλλά αντίθετα να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τον αγώνα μας για να απομονωθούν συγκεκριμένες θλιβερές μειοψηφίες – υποστηρικτές της καταστροφής.
Είμαστε ξεκάθαρα απέναντί σε τέτοιες πρακτικές, όπως θα πρέπει να είναι όλοι οι πολίτες.


«Γιάννενα Τώρα»: Καταδικάζει το βανδαλισμό στο εκλογικό κέντρο της παράταξης Νάτση

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» καταδικάζει απερίφραστα την πράξη βανδαλισμού σε διαφημιστικό υλικό της παράταξης «Γιάννενα, πολίτες για την ανατροπή», στο εκλογικό της κέντρο και  διαβεβαιώνει κάθε δημοκρατικό πολίτη ότι θα σταθεί αλληλέγγυα σε κάθε απόπειρα τραμπουκισμού.

Τέτοιες πράξεις, από όπου κι αν προέρχονται,  είναι απολύτως καταδικαστέες από την πλειονότητα των πολιτών, οι οποίοι θα απαντήσουν με τη συμμετοχή τους στις εκλογές και με την επιβράβευση όσων υιοθετούν τον πολιτικό πολιτισμό.

Σε ότι μας αφορά, δηλώνουμε ότι θα διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο τα δημοκρατικά ιδεώδη και την ποιότητα της αντιπαράθεσης, με σεβασμό στις άλλες παρατάξεις, η οποία αντιπαράθεση θα είναι πολιτική και μόνο και μάλιστα σε πλαίσια προγραμματικών αρχών.



Καταδίκη των βανδαλισμών στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή»

Την κατηγορηματική καταδίκη των βανδαλισμών που διαπράχθηκαν στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή», με τον πλέον απερίφραστο τρόπο, εκφράζει η παράταξη «Ήπειρος Όλον». Η βίαιη επίθεση, που πραγματοποιήθηκε από άγνωστους, μέχρι στιγμής, δράστες αντιτίθεται στα ήθη του πολιτικού πολιτισμού, της ελεύθερης έκφρασης και διακίνησης ιδεών, όσο και του δημοκρατικού διαλόγου. Ιδανικά τα οποία για την παράταξή μας, είναι απαράγραπτα και απαραβίαστα. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας, που πλήττει την ελευθερία του λόγου, στο πλαίσιο μίας πολιτικής αντιπαράθεσης που θα πρέπει να είναι, πάντοτε, κόσμια και πολιτισμένη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]